Mijn winkelwagen  

d-bodhi

Gerecyclede materialen

De meubels van het in 2007 opgerichte merk d-Bodhi kenmerken zich door het gebruik van gerecyclede materialen. Oud hout, staal en zelfs papier krijgen een nieuw leven in de collecties van dit in Indonesië geproduceerde merk.

Stuk voor stuk bijzondere materialen waar nieuw leven in wordt geblazen! Het gebruik van deze materialen resulteert in unieke producten met allen hun eigen verhaal. De complete collectie d-Bodhi meubelen vind je bij De Troubadour Interieurs!

Beeld
Beeld

Grootste d-Bodhi collectie bij De Troubadour Interieurs

Bij De Troubadour Interieurs vind je het meest uitgebreide assortiment van d-Bodhi meubelen. Naast de meest uitgebreide collectie, heeft De Troubadour Interieurs ook de grootste voorraad van het merk d-Bodhi. In onze showroom vind je bijna alle items uit de populaire d-Bodhi Fendy, Tuareg en Soul collectie. Daarnaast vind je bij De Troubadour Interieurs ook alle Shelfmate elementen in de verschillende houtsoorten. Kom langs in de winkel of shop jouw favoriete d-Bodhi meubels gemakkelijk online in onze webshop.

Beeld
Beeld

Old wood new life

De documentaire Old wood new life van d-Bodhi laat zien hoe oud teakhout wordt gebruikt voor de productie van hoogwaardige meubelstukken. Deze korte documentaire benadrukt het ritueel en de vele procedures die moeten worden doorlopen voor het oude hout een nieuw leven kan krijgen. Dankzij het gebruik van oud teakhout heeft ieder meubel zijn eigen uitstraling en unieke karakter.