DTP Home Masterpiece eettafel Darwin 260 cm

€2.999,00
  • Gratis verzending vanaf €499,- in heel Nederland
  • Gratis en vrijblijvend interieuradvies
  • CBW erkende woonwinkel

Beschrijving

Ontdek de Masterpiece Collection van DTP Home! In deze collectie combineert DTP Home de gebruikersvriendelijke tafelpoot, een metalen spinpoot, met negen verschillende tafelbladen. Elke tafel komt in twee verschillende afmetingen. Het massieve uiterlijk van deze tafels wordt gecreëerd door het 8 cm dikke tafelblad. Bij de naturelkleurige tafels is massief hout afgewerkt met gerecycled teakhout. De zwarte tafels zijn gemaakt van MDF en afgewerkt met Mortex. Door de ruime keuze uit afmetingen, kleuren en materialen zijn deze tafels perfect voor in ieder interieur! En dat niet alleen… De metalen spinpoot is extra bijzonder: hij loopt taps toe. Hierdoor krijgen de tafels uit de Masterpiece collectie een slank effect. Ideaal om zoveel mogelijk stoelen rondom je tafel te kunnen plaatsen. Zo heeft iedereen een plekje om heerlijk te tafelen!

De Masterpiece collectie heeft ook een prachtige ovale tafel. Een ovale of ronde tafel breekt de rechte lijnen uit je interieur en geven je interieur een vriendelijk karakter. Eettafel Darwin heeft een tafelblad waarbij het gerecyclede teakhout in een recht patroon is gelegd. Door de zachte vorm passen er verrassend veel stoelen aan eettafel Darwin.

Eettafel Darwin is verkrijgbaar in 2 afmetingen: 77x220x105 cm en 77x260x110 cm. Naast de ovale vorm is eettafel Darwin ook in een ronde vorm verkrijgbaar.

Specificaties

Artikelnummer: 142878
Omschrijving: MA 940457: Eettafel Darwin ovaal
Merk: DTP Home
Materialen: Teakhout
Hoogte: 77,00
Breedte: 260,00
Lengte: 110,00