Hulp nodig bij

het creëren van je droominterieur?

Van complete meubilering tot kleine aanpassingen, onze interieuradviseurs luisteren naar je wensen en geven een advies op maat.

Het gratis interieuradvies van De Troubadour Interieurs biedt uitkomst voor iedereen die gaat verhuizen, verbouwen of gewoon toe is aan een nieuw interieur - thuis of op kantoor. Met zowel een compleet nieuwe inrichting of een kleine verandering met deels bestaande meubels helpen onze ervaren interieuradviseurs je graag.

1

KENNISMAKEN

Online je afspraak gepland? Wij bellen je een paar dagen voor je afspraak voor een intake gesprek. We vragen je een plattegrond en moodboard te mailen voorafgaand aan het advies. Zo kan jouw persoonlijke interieuradviseur het advies goed voorbereiden.

2

ADVIES IN DE WINKEL

Tijdens het interieuradvies in de winkel bespreek je met je persoonlijke interieuradviseur je wensen en ideeën, je stijl en tegen welke problemen je aanloopt. Onze adviseur maakt op basis hiervan een plattegrond.

3

KEUZES MAKEN

In onze winkel laat jouw adviseur de meubels zien die aansluiten bij je wensen en indelingsplan. Je kan meubels vergelijken, proefzitten en materialen voelen. Je kiest de meubel-, materiaal- en kleurcombinaties die het beste bij jou en de ruimte passen.

4

COMPLEET INTERIEURPLAN

Jouw interieuradviseur maakt een uitgebreide schets op schaal en neemt hierin de gekozen meubels en kleuren op. Alle materialen worden bij elkaar gelegd voor een compleet beeld. Goede combinaties zorgen voor één mooi geheel. Wij adviseren aan de hand van LAB Paint kleuren.

5

BIJ JE THUIS

Is je interieurplan naar wens? Dan worden de meubels besteld. Onze bezorgers brengen ze op afspraak bij je thuis. Ze zetten alles netjes voor je neer en nemen de verpakkingen weer mee. Zo kan jij direct genieten van je nieuwe thuis.MAAK NU ONLINE EEN AFSPRAAK

Door het gebruiken van onze website, ga je akkoord met het gebruik van cookies om onze website te verbeteren. Dit bericht verbergen Meer over cookies »