Hulp nodig bij

De inrichting van je huis?

Van complete meubilering tot kleine aanpassingen, onze interieuradviseurs luisteren naar je wensen en geven een advies op maat.

Het gratis interieuradvies van De Troubadour Interieurs biedt uitkomst voor iedereen die gaat verhuizen, verbouwen of gewoon toe is aan een nieuw interieur - thuis of op kantoor. Met zowel een compleet nieuwe inrichting of een kleine verandering met deels bestaande meubels helpen onze ervaren interieuradviseurs je graag. Maak vandaag nog een vrijblijvende afspraak!

1

KENNISMAKEN

We bellen je enkele dagen voor het advies voor een intake. Zo krijgen we een indruk van je leefsituatie (wat voor huis woon je, heb je kinderen of huisdieren) en van je woonwensen. We zullen je vragen om beelden te verzamelen die je aanspreken.

2

ADVIES IN DE WINKEL

Tijdens het interieuradvies in de winkel bespreek je met je persoonlijke interieuradviseur je wensen en ideeën, je stijl en tegen welke problemen je aanloopt. Onze adviseur maakt op basis hiervan een plattegrond.

3

KEUZES MAKEN

Vervolgens ga je met onze interieuradviseur de winkel in. Je kiest de meubels die het beste bij jou, de betreffende ruimte en de rest van je interieur passen. Jullie bepalen de kleuren en materialen.

4

INTERIEURPLAN

De interieuradviseur maakt een uitgebreide schets op schaal en neemt hierin de meubels en kleuren op. Bij grote ontwerpen krijg je ook advies over gordijnen of de kleur van de muur. Omdat het zo mooi is als het een geheel wordt.

5

BIJ JE THUIS

Is je interieurplan naar wens? Dan worden de producten besteld. Onze bezorgers brengen ze op afspraak bij je thuis. Ze zetten alles netjes voor je neer en nemen de verpakkingen weer mee. Zo kan jij direct genieten van je nieuwe thuis.

Wij slaan cookies op om onze website te verbeteren. Is dat akkoord? Ja Nee Meer over cookies »