Gratis & vrijblijvend

INTERIEURADVIES OP MAAT

Van complete meubilering tot kleine aanpassingen, onze interieuradviseurs luisteren naar je wensen en geven een advies op maat.

Het gratis interieuradvies van De Troubadour Interieurs biedt uitkomst voor iedereen die gaat verhuizen, verbouwen of gewoon toe is aan een nieuw interieur. Met de inrichting van zowel je huis als tuin helpen onze ervaren interieuradviseurs je graag.

WAT KAN JE VERWACHTEN?


1

KENNISMAKEN

Online een afspraak gepland? Wij bellen je een paar dagen voor je afspraak voor een intake gesprek. We vragen je een plattegrond en moodboard te mailen voorafgaand aan het advies. Zo kan jouw persoonlijke interieuradviseur het advies goed voorbereiden.

2

ADVIES IN DE WINKEL

Tijdens het interieuradvies in de winkel bespreek je met de interieuradviseur je wensen en ideeën, je stijl en tegen welke problemen je aanloopt. Onze adviseur maakt op basis hiervan een indelingsplan.

3

KEUZES MAKEN

In onze winkel laat jouw adviseur de meubels zien die aansluiten bij je wensen en indelingsplan. Je kan meubels vergelijken, proefzitten en materialen voelen. Je kiest de meubel-, materiaal- en kleurcombinaties die het beste bij jou en de ruimte passen.

4

COMPLEET INTERIEURPLAN

Jouw interieuradviseur maakt een uitgebreide schets op schaal en neemt hierin de gekozen meubels en kleuren op. Alle materialen worden bij elkaar gelegd voor een compleet beeld. Goede combinaties zorgen voor één mooi geheel. Wij adviseren aan de hand van LAB Paint kleuren.

5

BIJ JE THUIS

Is je interieurplan naar wens? Dan worden de meubels besteld. Onze bezorgers brengen ze op afspraak bij je thuis. Ze zetten alles netjes voor je neer en nemen de verpakkingen weer mee. Zo kan jij direct genieten van je nieuwe thuis.

Advies voor

BINNEN & BUITEN

Onze interieuradviseurs helpen je niet alleen met het creëren van jouw droominterieur, maar ook voor je ideale buitenruimte kan je bij ons terecht. Met het ruime assortiment aan buitenmeubels creëer je dat fijne Troubadour gevoel ook buiten.MAAK ONLINE EEN AFSPRAAK