Elementenbank Luxor

Vanaf €3.999,00
Vanaf €3.999,00
  • 5000 m2 showroom
  • Gratis en vrijblijvend interieuradvies
  • CBW erkende woonwinkel

Beschrijving

Elementenbank Luxor straalt comfort uit! Deze royale familiebank is uitgerust met lekkere zitkussens en wordt daarbij geleverd met extra kussentjes in de rug. Ideaal! Bank Luxor staat op kleine, zwarte blokpootjes. Hierdoor lijkt de bank bijna te zweven. Luxor 's moderne uitstraling past in ieder eigentijds interieur. Ook de organische, ronde zitelementen zijn helemaal van deze tijd.

Luxor is een zeer veelzijdige bank. Stel hem samen met de verschillende elementen en kies daarbij uit twee zitdieptes, die je zelfs in dézelfde hoekbank kunt combineren. Handig, zodat zowel lange reuzen als korte beentjes comfortabel kunnen zitten. Ook is bank Luxor leverbaar in eindeloos veel verschillende stoffen en kleuren. Zo wordt het maken van een keuze misschien nog wel moeilijk!

Omdat Luxor in veel verschillende opties geleverd kan worden, is deze bank alleen te bestellen in onze winkel. Kom gezellig een keertje langs om proef te zitten. Ook voor meer informatie of een gratis interieuradvies ben je altijd welkom in onze winkel in Amstelveen.

Onder de knop ‘toon meer info' vind je het maat- en prijsoverzicht van bank Luxor. De normale elementen zijn 94 cm diep en de XL elementen zijn 112 cm diep.

Specificaties

Artikelnummer: 120242
Omschrijving: Hoekbank Luxor
Merk: So True by Troubadour
Materialen: Leder Stof
Breedte: Zie informatieformulier