Good&Mojo vloerlamp Tuvalu small

€185,00
  • Gratis verzending vanaf €499,- in heel Nederland
  • Gratis en vrijblijvend interieuradvies
  • CBW erkende woonwinkel

Beschrijving

Haal iets bijzonders in huis met de verlichting van het merk Good&Mojo. Dit verrassende verlichtingsmerk werkt graag met gerecyclede, natuurlijke materialen. Denk bijvoorbeeld aan bamboe, karton, jute en hout.

Vloerlamp Tuvalu brengt tropische sferen met zich mee. Deze lamp is vernoemd naar het gevaarlijkste eiland uit de Polynesië eilandengroep waar het zeewater door de opwarming van de aarde snel kan stijgen. De lamp is gemaakt van bamboe en verkrijgbaar in twee maten. Alle lampen van Good&Mojo komen exclusief lichtbron.

Met behulp van het ‘Eden Reforestation Project' plant Good&Mojo voor elke verkochte lamp twee bomen. Op deze manier compenseert het merk haar CO2 uitstoot én kan het iets terug doen voor onze natuur. Door een lamp van Good&Mojo te kopen maak je niet alleen jezelf, maar ook de aarde van de toekomst blij.

Tevens support je met de aankoop van een Good&Mojo lamp de Nederlandse non-profit organisatie Waka Waka. Deze organisatie faciliteert veilige en duurzame solarlampen voor miljoenen mensen die geen toegang hebben tot elektriciteit. Dankzij Waka Waka kunnen vrouwen kleine bedrijfjes opzetten en kinderen ‘s avonds hun huiswerk maken.

Specificaties

Artikelnummer: 104124
Omschrijving: GMC TUVALU/F50/N: Vloerlamp Tuvalu S
Merk: Good&Mojo
Materialen: Bamboe
Hoogte: 50,00
Breedte: 42,00
Lengte: 42,00