Hocker Twentyfive small

Vanaf €499,00
Vanaf €499,00
  • 5000 m2 showroom
  • Gratis en vrijblijvend interieuradvies
  • CBW erkende woonwinkel

Beschrijving

Hocker TwentyFive staat hoog op zijn poten en is hierdoor luchtig en strak. De TwentyFive heeft een modern en eigentijds ontwerp, met het gecapitonneerde kussen als klassiek detail. De speelse poten zijn vervaardigd uit zwart metaal en hebben een matte finish.

Hocker TwentyFive past bij de veelzijdige bank. Je hebt keuze uit 11 verschillende elementen die je in elk mogelijke opstelling kunt neerzetten. Ga bijvoorbeeld voor een rechte bank, hoekbank of een bank met long chair. Daarbij kun je de bank en hocker in wel 50 stoffen en 10 soorten microleder laten bekleden, zodat deze naadloos aansluiten op het kleurenpalet bij jouw thuis. Zo kan dit hoekige zitmeubel zowel in een modern, Scandinavisch of bohemien interieur zijn draai vinden.

Omdat bank en hocker TwentyFive in eindeloos veel uitvoeringen geleverd kunnen worden, zijn deze alleen in onze winkel in Amstelveen te bestellen. Je bent dan ook van harte welkom om even proef te zitten, of om je te laten adviseren/informeren betreft alle opties. Zou je graag advies krijgen over de hele woonkamer? Wij bieden ook gratis en vrijblijvende interieuradviezen aan. Onze verkoopadviseurs staan alvast voor je klaar!

Specificaties

Artikelnummer: 138523
Omschrijving: Hocker 25 small
Merk: So True by Troubadour
Materialen: Stof Leder
Hoogte: 44,00
Breedte: 55,00
Lengte: 85,00
Poottype: Metaal
Poothoogte: 19,00