Kies de elementenbank die bij je past

Een elementenbank is een unieke bank in zijn soort. Je kan de elementen zo samenstellen dat de bank past bij jouw wensen en woonstijl. Het leuke aan dit assortiment is dat geen één elementenbank hetzelfde is. De elementen zijn te verkrijgen in de meest uiteenlopende stijlen, kleuren, materialen en merken. De combinaties zijn eindeloos. Daarnaast heeft De Troubadour een uiteenlopend assortiment aan fauteuils en longchairs. Om je een handje op weg te helpen bij het maken van de juiste keuze heeft De Troubadour een aantal handige tips voor je op een rijtje gezet: Denk goed na over de functie en het gewenste zitcomfort van een bank. Heeft de bank veel te verduren, let dan goed op welk materiaal je kiest. Hoeveel ruimte heb je in huis? Hoeveel personen moeten op de bank kunnen zitten? En past de bank bij de rest van je interieur? Met onze handige tips en uitgebreide assortiment creëer je de bank van je dromen.  

Wat wordt jouw elementenbank?

Ben je op zoek naar een bank die je helemaal naar eigen smaak kan samenstellen? Misschien is een elementenbank dan wel wat voor jou. Doordat je oneindig de sofa elementen kan combineren is er altijd wel een bank samen te stellen die past bij je interieur. Wil je extra ruimte creëren voor bij je zithoek, maar weet je niet hoe? Misschien is een fauteuil dan wel wat voor jou! Onze fauteuils vallen goed te combineren met onze prachtige elementenbanken. Heb je een lege hoek, maar weet je niet zo goed wat je er kwijt kan? Misschien is een longchair dan wel iets voor jou. Door zijn lange vorm en mooi design is het een perfecte loungestoel voor als je heerlijk wilt relaxen. Ben je op zoek naar meer zitruimte of wil je een romantische zithoek creëren? Combineren dan twee losse sofa elementen met elkaar of kijk naar onze mooie romantische tweezitters. Ben je helemaal weg van een rechte bank, maar wil je geen standaard bank? Combineer dan onze verschillende sofa elementen met elkaar. Je kan zelf kiezen hoe groot de bank wordt door elementen toe te voegen of eraf te halen. De Troubadour heeft ook de mogelijkheid om een standaard hoekbank helemaal naar je eigen smaak om te toveren. Dit kan door de sofa elementen van verschillende kleuren en stijlen met elkaar te combineren. Ben je weg van onze longchair en wil je die met onze sofa elementen combineren? Ook dat kan bij De Troubadour. Het leuke aan een elementenbank is dat de combinaties eindeloos zijn en je altijd een unieke bank hebt passend bij je interieur. 

Combineer de elementenbank die bij je past

De Troubadour heeft de meest uiteenlopende elementenbanken in verschillende combinaties, stijlen, kleuren, merken en materialen. Ga je voor een enkele sofa element kijk dan eens naar het merk So True by Troubadour van de Chill Out. De banken zijn gemaakt van stof waardoor ze zacht aanvoelen en je er graag gebruik van wilt maken. De sofa elementen zijn te verkrijgen in diverse kleuren en kunnen zowel los als met elkaar gecombineerd worden. Zet je de sofa elementen op een rijtje, in een driehoek of gebruik het als fauteuil. Je kan eindeloos combineren. Zo ook met de fauteuils van het merk So True by Troubadour. Daarnaast zijn de fauteuils bekleed met stof en corduroy wat ervoor zorgt dat de fauteuils zacht aanvoelen en als je eenmaal zit je er niet meer uit wilt komen. Heb je meer ruimte ter beschikking of moeten er meer mensen van je bank gebruik maken? Kijk dan eens naar hoekbanken van het merk So true by Troubadour. De hoekbanken zijn te verkrijgen in verschillende kleuren en stijlen. Kijk bijvoorbeeld naar het merk So true by Troubadour van de Evo. Koop de bank en stel zelf de elementen in verschillende kleuren en betreffende elementen samen. Hetzelfde geldt voor de collectie BarbosaLenox en Cadillac

Romantische tweezits elementenbank 

Naast losse elementenbanken heeft De Troubadour ook schattige en romantische tweezitters van Chill Out. De tweezitters zijn te verkrijgen in de kleuren zwart en wit en bekleed met stof. Dit zorgt er ook weer voor dat de bank enorm zacht aanvoelt. De large elementen van de tweezitters worden geleverd met twee losse kussens met antislip, waardoor je deze op elke manier kan neerzetten. Hierdoor kan je de tweezitters op elke gewenste plek kwijt. Wat voor elementenbank je ook zoekt bij De Troubadour is het allemaal mogelijk. 

SHOP DE COLLECTIE ONLINE

Chill Out | Evo | Barbosa | Lenox | Cadillac | Twee zitters Chill out large | Tweezitters Rib | So True by Troubadour | Stof | Corduroy | sofa elementen | Elementenbank | fauteuils | longchair