MEUBELZAKEN

MEUBELZAKEN

De Troubadour Interieurs is uitgegroeid tot een bekend begrip in de woonbranche, iets waar we heel trots op zijn. De meubelzaak in Amstelveen, onder de rook van Amsterdam, heeft een totale oppervlakte van 5000m2 met meubels van hoge kwaliteit in verschillende woonstijlen. Van landelijk chic, tot stoer en modern. We hebben een team van verkoopadviseurs die allemaal een interieurachtergrond hebben en je met passie helpen bij je keuze. We vertellen je graag nog meer over onze meubelzaak, lees je mee?

De Troubadour Interieurs is meer dan 25 jaar geleden begonnen. In de loop der jaren is de meubelzaak enorm gegroeid. We bieden een compleet assortiment aan meubels; je kunt alle kamers van je huis inrichten bij De Troubadour Interieurs. Eettafels, salontafels, banken, fauteuils en eetkamerstoelen, opbergers, kasten en woonaccessoires zoals o.a. kussens, kandelaars, schilderijen en woonplaids. Ook hebben we ons eigen homelabel ontwikkeld, genaamd So True by Troubadour.

Bij De Troubadour Interieurs helpen we je graag met het creëren van een sfeervol en uitnodigend interieur met een vleugje chic. Al meer dan 25 jaar behoort De Troubadour Interieurs tot de beste meubelzaken van Nederland. Het uitgebreide assortiment in combinatie met deskundig advies maakt De Troubadour Interieurs een unieke en prettige meubelzaak. Ons ervaren team staat vijf dagen per week klaar om je te helpen. We heten je van harte welkom in onze winkel in Amstelveen. De koffie staat al op je te wachten!

Het aanbod aan meubelwinkels is erg groot. Toch is De Troubadour Interieurs niet zomaar een meubelzaak. Om verschillende redenen onderscheiden wij ons:

 • Meer dan 5000 m2 wooninspiratie
  Bij De Troubadour Interieurs raak je niet uitgekeken. Met meer dan 5000 m2 aan wooninspiratie kun je je uren vermaken in onze winkel. Daarnaast verandert onze collectie regelmatig. Dus kom geregeld een kijkje nemen, er is altijd weer nieuw aanbod in meubels en woonaccessoires.
 • Gratis parkeren voor de deur
  Met grote uitvalswegen om de hoek is De Troubadour Interieurs goed te bereiken. Daarnaast kun je gratis parkeren voor de deur.
 • Een gezellige koffiecorner
  Kom tussen het woonwinkelen door even langs in onze koffiecorner. Een kopje koffie of thee van het huis staat op je te wachten.
 • Mogelijkheid tot gratis interieuradvies
  Heb je hulp nodig bij de inrichting van je huis? Als meubelzaak bieden wij je een uniek interieuradvies aan. Ons team van interieurstylisten helpt je graag bij het creëren van een sfeervol interieur dat helemaal klopt.

 

UITGEBREID ASSORTIMENT

Het assortiment van onze meubelzaak is heel veelzijdig. Zo kun je bij ons terecht voor een verscheidenheid aan woonstijlen. Van landelijk chic, tot strak en modern. Het leuke aan onze meubelwinkel is dat je je niet hoeft te beperken tot één woonstijl. Het is juist helemaal in om verschillende woonstijlen met elkaar te combineren. En dat kan in onze meubelzaak. In onze stijlkamers vind je voorbeelden hoe je verschillende woonstijlen kunt mixen. Ons ervaren team helpt je graag bij het maken van de juiste keuzes.

 

PLAN JE BEZOEK

De Troubadour Interieurs behoort tot de grootste meubelzaken van Nederland. En daar zijn we trots op! Ben je op zoek naar een meubelwinkel met een compleet assortiment? Houd je van kwalitatief hoogwaardige en duurzame meubels? En word je graag geholpen door deskundig personeel? Je bent van harte welkom voor een bezoek aan onze meubelzaak in Amstelveen.