Ben jij op zoek

naar een stage?

Volg je op dit moment een studie en zou je graag werkervaring op willen doen in de woonbranche? De Troubadour heeft verschillende uitdagende functies voor studenten en/of scholieren. Ook wanneer je op zoek bent naar een uitdagende stage kun je bij de leukste woonwinkel van Nederland terecht. Heb je interesse? Lees dan snel verder of jij degene bent waarnaar wij op zoek zijn!

ONTDEK ALLE STAGES

STAGE INTERIEURADVISEUR | Amstelveen

Volg jij een opleiding in de richting van interieur en ben je op zoek naar een meewerkstage? Wij zijn op zoek naar enthousiaste, leergierige stagiair(e)s voor onze woonwinkel in Amstelveen.

STAGE VERKOOPADVISEUR | Amstelveen

Volg jij een opleiding in de richting van interieur en ben je op zoek naar een meewerkstage? Wij zijn op zoek naar enthousiaste, leergierige stagiair(e)s voor onze woonwinkel in Amstelveen.⁠

STAGE LOGISTIEK | Mijdrecht

Volg jij een opleiding in de richting van transport en logistiek en ben je op zoek naar een meewerkstage? Wij zijn op zoek naar enthousiaste, leergierige stagiair(e)s voor ons logistiek centrum in Mijdrecht.⁠

Door het gebruiken van onze website, ga je akkoord met het gebruik van cookies om onze website te verbeteren. Dit bericht verbergen Meer over cookies »