Thuis bij

Katja Schuurman

Katja verliet de drukke stad voor een huis tussen de weilanden in Uitdam, een klein dorpje aan het ijselmeer. Samen met onze ervaren interieuradviseurs creëerde ze een fijne sfeer in huis en toverde ze haar lege tuin om tot droomtuin.

 

JOUW PLEK ONDER DE ZON

Katja’s tuin weerspiegelt haar persoonlijkheid perfect; een tikkeltje chaotisch, maar des te gezelliger. Uitkijkend op de prachtige Hollandse weilanden is de tuin begroeit met bomen en wilde bloemen, waardoor de twee perfect in elkaar overlopen. Op de vraag of Katja haar gras voor de fotosessie niet liever wilde maaien, antwoorde ze dat haar tuin mooi is zoals hij is: ‘lekker een beetje rommelig en wild’.

Outdoor bank Bay past perfect in Katja’s ruim opgezette tuin. Dankzij de verschillende elementen creëer je een opstelling die gegarandeerd bij je past. In combinatie met het natuurlijke rotan en organische vormen van de Roots tafels.

Door de comfortabele zit en het speelse karakter van onze elementenbank Evo was Katja meteen verkocht. De ideale bank om heerlijk te kunnen relaxen samen met haar dochters. Ze koos voor een stoere uitstraling door de loungebank te bekleden met gerecycled leer. Niet alleen mooi, maar ook nog eens mega praktisch!

Daarnaast koos Katja voor een zachte groene stof, wat in combinatie met haar vele planten het buiten gevoel naar binnen haalt.