Je winkelwagen bevat geen artikelen.

Subtotaal: € 0,00
0

Verlichting

De verlichting in huis bepaalt voor een groot deel de sfeer. En elk interieur is anders. Daarom heeft iedereen een eigen beeld van zijn of haar ideale lamp. Hier houdt De Troubadour Interieurs rekening mee en biedt daarom een breed assortiment aan lampen aan. Van stoere, robuuste hanglampen tot strakke wandlampen in verschillende kleuren.

Verlichting

Meubels bij de Troubadour Interieurs

De Troubadour Interieurs biedt een compleet woonassortiment van banken, eettafels tot en met leuke woonaccessoires. Naast onze winkels in Amstelveen verkoopt De Troubadour ook via haar webshop veel verschillende meubelen. Of u op zoek ben tnaar een landelijk interieur of juist van een industriele inrichting houdt, u bent u bij ons op het juiste adres. Kwaliteit, advies en service staan bij ons hoog in het vaandel en wij doen er alles aan om u thuis te laten voelen in uw eigen huis: Zin in thuis!

Ons online assortiment wordt wekelijks aangevuld met de nieuwste woonitems van verschillende mooie woonmerken zoals Bodilson, vtwonen, Jess Design, Dutchbone, Must Living, Zuiver en nog veel meer. Tevens verkopen wij online ons eigen unieke en geproduceerde homelabel SoTrue.

Kom sfeerproeven in onze winkel

In onze woonwinkels in Amstelveen helpen onze adviseurs u graag om het perfecte interieur samen te stellen. U kunt (gratis) een afspraak maken voor interieuradvies, waarbij een interieuradviseer 2-3 uur met u ingaat op uw woonwensen, en u met een compleet plaatje inclusief tekeningen en kleuradvies naar huis gaat. In onze winkels wordt het complete assortiment getoond dit kan afwijken van ons online assortiment. 

Wij zien u graag een keer tegemoet in onze winkel, de koffie staat klaar!