Woonstijl

LANDELIJK

Als knus en warmte de twee dingen zijn die jij belangrijk vindt in je interieur, dan is een landelijk interieur helemaal iets voor jou! Een plek waar een warme en huiselijk sfeer centraal staat. Natuurlijke materialen en kleuren vormen hierin de basis en laten het plattelandsleven helemaal terugkomen in huis.MATERIALEN

Iets wat niet mag ontbreken in een landelijk interieur zijn houten meubels. Hout in zijn meest robuuste vorm is heel kenmerkend voor een landelijke interieurstijl. Grote meubels zijn vaak van grof hout en geven het interieur een stoer karakter. Kleine meubels en accessoires zijn vaak van rotan en dat zie je dan ook terug in bijvoorbeeld manden en tafeltjes. Om het stoere uiterlijk van hout en rotan zachter te maken in het interieur wordt dit vaak afgewisseld met aaibare stoffen zoals linnen en katoen. Maar ook een schapenvachtje past helemaal binnen een landelijk interieur!


PASSENDE KLEUREN

Een landelijk interieur staat bekend om de natuurlijke en warme aardetinten zoals beige, bruin, taupe en grijs. Deze natuurlijke tinten worden dan weer afgewisseld met de warme materialen zoals hout en rotan. Zo ontstaat er een warm contrast tussen kleur en materiaal. Wil je nou toch graag een accentkleur toevoegen aan je interieur? Oudroze of blauw zijn dan goede opties.


 

 

BIJ JOU THUIS

In een landelijk interieur is het dus vooral belangrijk om voor een warme en knusse sfeer in huis te zorgen. Eén grote ruimte met een open keuken is daar de perfecte plek voor. Een prachtige houten eettafel met zachte eetkamerstoelen, een robuuste servieskast en een heerlijke bank met grote kussens om in neer te ploffen. Meer is er niet nodig in een landelijk interieur!


HULP NODIG BIJ HET INRICHTEN?

Van complete meubilering tot kleine aanpassingen, onze interieuradviseurs luisteren naar je wensen en geven een advies op maat.

Maak nu een afspraak