Woonstijl

MODERN

Simplistisch en ruimtelijk… twee karakteristieken die in het middelpunt staan van een modern interieur. Je waant je als het ware in een grote loft midden in de stad. Grote meubelen hebben de overhand en accessoires en decoratie zijn minimaal. Zo oogt een modern interieur minimalistisch maar tegelijkertijd ook mega stijlvol!


MATERIALEN

Bij een modern interieur zijn materialen als chroom en RVS veel gekozen materiaalsoorten. Daarnaast wordt ook leer, kunststof, hoogglans lak of glas gebruikt. Deze materialen geven het interieur een strakke uitstraling. Om dit strakke geheel te doorbreken worden vaak zachte stoffen in het tapijt of de zitmeubelen in het interieur verwerkt. De strakke meubels worden afgewisseld met ronde vormen en zachte stoffen voor een prachtig geheel.


PASSENDE KLEUREN

Het kleurenpallet van een modern interieur bestaat voornamelijk uit de basiskleuren zoals wit, grijs en zwart. Dit is een rustige en sobere samenstelling van natuurlijke kleuren. Maar om toch wat sjeu aan je moderne interieur toe te voegen kan je kiezen voor één felle accentkleur, bijvoorbeeld een cognac leren bank of een fel blauwe fauteuil. Deze valt gelijk op door het neutrale kleurenpallet eromheen en brengt je hele interieur tot leven.


 

Een modern interieur herken je door de simplistische en ruimtelijk uitstraling die wordt gecreëerd door de combinatie van strakke materialen en neutrale kleuren. Het gevoel van een stedelijke grote loft kan je gewoon bij jou thuis creëren. Laat strakke meubelen in neutrale kleuren de overhand hebben en wissel af met ronde vormen met een accentkleur voor een prachtig modern interieur!

 


HULP NODIG BIJ HET INRICHTEN?

Van complete meubilering tot kleine aanpassingen, onze interieuradviseurs luisteren naar je wensen en geven een advies op maat.

Maak nu een afspraak