EEN LOVESEAT OM IN NEER TE PLOFFEN

De naam zegt het al, een loveseat is een gezellige stoel die geschikt is om heerlijk tot rust te komen. Een loveseat wordt ook wel een 1,5-zits bank genoemd en is dus net een stukje groter dan een fauteuil of stoel. Kruip met je geliefde samen op de loveseat of hou de loveseat helemaal voor jezelf voor ultiem relaxen! De Troubadour heeft een breed aanbod aan mogelijkheden voor de perfecte loveseat. Met of zonder armleuningen, een gezellig kleurtje of een naturel teint, velvet of leder… Onze verkoopadviseurs helpen je graag bij het vinden van de loveseat, passend in jouw interieur.

VOOR WELKE BEKLEDING KIES JIJ?

Loveseats bij De Troubadour zijn in veel verschillende soorten bekleding mogelijk. Kies jij voor een lederen loveseat met een strak design of juist voor een velvet loveseat die warmte aan je interieur geeft? Het is allemaal mogelijk! Bekijk fauteuil Houda eens van het merk Dutchbone. Deze fauteuil is namelijk gemaakt van stof, maar is zacht en geeft diezelfde warme uitstraling aan de ruimte als velvet. Hierdoor lijkt het net velvet! Veel van de loveseats bij De Troubadour zijn niet online verkrijgbaar. Dit komt door alle mogelijkheden voor bekleding en de kleur ervan. Loveseat Clipper is bijvoorbeeld al in 31 verschillende soorten bekleding mogelijk met elk verschillende kleuren. Bij De Troubadour vind je dus zeker een loveseat die aan jouw wensen voldoet! Must Living loveseat Escape is een loveseat die wél online te bestellen is. Deze velvet loveseat is beschikbaar in een zwarte, grijze of roze uitvoering. De hoge pootjes in combinatie met een open design zonder armleuningen geeft de stoel een luchtige uitstraling. Perfect voor in elk interieur!

ÉÉN GEHEEL DOOR LOVESEAT TE MATCHEN MET JE BANK

Must Living loveseat Escape is ook eenvoudig te combineren met een bijpassende bank, namelijk met Must Living bank Escape. Het overeenkomende ontwerp zorgt ervoor dat je een mooi geheel kan creëren door de loveseat te combineren met de bank. Maar Must Living loveseat Escape is niet de enige loveseat die kan matchen met de bank. De Troubadour heeft namelijk vele banken die in een loveseat uitvoering beschikbaar zijn, bijvoorbeeld loveseat Twentyfive. De loveseat, zowel met als zonder armleuning, past perfect bij bank Twentyfive. Deze bank en loveseat zijn speciaal voor het 25-jarige jubileum van De Troubadour ontworpen en zijn verkrijgbaar in veel verschillende soorten bekleding en kleuren. Je kan een speels effect aan de zithoek toevoegen door bijvoorbeeld de loveseat te combineren met de bank, maar voor beide een andere uitvoering te kiezen. Nog zo’n voorbeeld is loveseat Silver. Met keuze uit meer dan 40 soorten bekleding in verschillende kleuren kun je vele combinaties maken van loveseat Silver met bijpassende bank Silver. Maak van deze combinatie een echt pronkstuk in huis!

VIND DE LOVESEAT DIE BIJ JE PAST

Door de vele en uiteenlopende mogelijkheden bekleding en kleuren loveseats is de showroom van De Troubadour dé plek om jouw loveseat uit te zoeken. Onze verkoopadviseurs helpen je graag bij het zoeken naar de loveseat die aan jouw wensen voldoet en past in jouw interieur. Kom snel eens langs en vind de loveseat die bij je past!

SHOP DE COLLECTIE ONLINE

Loveseats | Velvet loveseats | Lederen loveseats | Dutchbone fauteuil Houda | Loveseat Clipper | Must Living loveseat Escape | Twentyfive | Silver

Wij slaan cookies op om onze website te verbeteren. Is dat akkoord? Ja Nee Meer over cookies »