WERKEN VANUIT DIE HEERLIJKE BUREAUSTOEL

Zit je veel achter een bureau te werken of te studeren? Een bureaustoel met het goede zitcomfort is daarbij erg belangrijk! Want een goede zithouding is het halve werk. Zeker als je uren aan je bureau doorbrengt. Bij De Troubadour hebben we verschillende soorten stoffen en lederen bureaustoelen.

EEN KUIPSTOEL VAN ZUIVER

Zuiver is een van de merken waarvan we bureaustoelen verkopen. Bureaustoel Nikki van Zuiver heeft een mooie kuipvorm waardoor je genoeg ruimte hebt om te bewegen, maar wel genoeg steun krijgt. De lederen bekleding is van hoge kwaliteit en maakt dat zitten op deze stoel een feestje wordt. Door de wieltjes onder de bureaustoel rijdt de stoel gemakkelijk rond. Ga jij voor de bruine of zwarte kleur? Vind je dit iets te veel leer en ga je liever voor een stoffen bureaustoel? Misschien is Zuiver bureaustoel Albert Kuip met arm Taupe dan wel iets voor jou!

ZONDER ARMLEUNINGEN OP JE BUREAUSTOEL

Behalve de kuipstoelen voor aan je bureau van Zuiver hebben we ook bureaustoelen zonder armleuningen. Zuiver bureaustoel OMG blue is daar een goed voorbeeld van. De stoffen, blauwe zitting heeft een ruit patroon maar biedt zonder de armleuningen nog altijd het zitcomfort dat je van een goede bureaustoel mag verwachten! Bureaustoel OMG is ook verkrijgbaar in een grijze kleur of in bruin leder. Past de geruite afwerking niet helemaal bij jou? Misschien past bureaustoel Franky brown van het merk Dutchbone beter bij je. Deze bureaustoel heeft hetzelfde bruine leder als Zuiver bureaustoel Nikki maar dan zonder de armleuningen. Ideaal als je een subtiele stoel aan je bureau wilt hebben!

WERK GELIJK VANUIT JOUW BUREAUSTOEL

Bestel gemakkelijk jouw favoriete bureaustoel online en heb deze al binnen een paar dagen in huis. Hierdoor kan je snel gebruik maken van je nieuwe bureaustoel en genieten van het zitcomfort tijdens het werken of studeren.

SHOP DE COLLECTIE ONLINE

Stoffen bureaustoelen | Lederen bureaustoelen | Zuiver | Bureaustoel Nikki | Bureaustoel Albert Kuip | Bureaustoel OMG | Bureaustoel Franky 

Wij slaan cookies op om onze website te verbeteren. Is dat akkoord? Ja Nee Meer over cookies »