Wijnrekken

14 Product(en)
Sorteer op:
Dutchbone wijnrek Mil
Dutchbone wijnrek Mil
€469,00
MUST Living wijnrek Grape small
MUST Living wijnrek Grape small
€69,00
MUST Living wijnrek Grape large
MUST Living wijnrek Grape large
€199,00
MUST Living wijnrek Elephant
MUST Living wijnrek Elephant
€99,00
MUST Living wijnrek Grape medium
MUST Living wijnrek Grape medium
€99,00
Wijnrek Vino 18 flessen
Wijnrek Vino 18 flessen
€169,00 €139,00
Wijnrek Vino 6 flessen
Wijnrek Vino 6 flessen
€109,00 €79,00
Wijnrek Vino 12 flessen
Wijnrek Vino 12 flessen
€149,00 €119,00
Dutchbone wijnrek Claude
Dutchbone wijnrek Claude
€319,00
Dutchbone wijnkast Lico
Dutchbone wijnkast Lico
€679,00
Dutchbone wijnkast Vino
Dutchbone wijnkast Vino
€749,00
Dutchbone trolley Giulia
Dutchbone trolley Giulia
€359,00
Dutchbone wijnrek Stalwart
Dutchbone wijnrek Stalwart
€119,00
Zuiver wijnrek Cantor S
Zuiver wijnrek Cantor S
€529,00

WIJNREKKEN VOOR DE ECHTE WIJNLIEFHEBBERS 

Ben je helemaal weg van wijn? Met een mooi wijnrek of wijnkast geef je de wijnflessen en glazen de opslagplaats die het verdient. Zo krijgen alle wijnen een mooie plek en voorkom je dat het gaat rondslingeren in de keuken. Plaats een wijnrek aan de muur of ga voor een prachtige wijnkast voor in de woonkamer of keuken. Zo heb je altijd je flessen wijn paraat voor het aankomende diner met vrienden of familie. Een wijnrek of kast is niet alleen praktisch, het is ook nog eens een echte eyecatcher binnen je interieur. Vrienden en familie zullen direct hun oog laten vallen op je mooie flessen wijn.

EEN WIJNREK ALS ACCESSOIRE

Een wijnrek is een perfecte keukenaccessoire voor in huis. Het straalt luxe uit en voor elk interieur is er wel een passende wijnrek of -kast te vinden. Als je geen kelder hebt is een wijnrek of -kast een ideale vervanger. Heb je beperkte ruimte in huis? Kijk dan eens naar onze mooie en stijlvolle wijnrekken. Het is ideaal te gebruiken als wanddecoratie voor boven je eettafel. De wijnrekken zijn te verkrijgen in verschillende stijlen, materialen en bieden ruimte voor 6 tot 15 flessen wijn. Ben je op zoek naar meer opbergruimte voor al je flessen wijn? Kijk dan eens naar onze mooie wijnkasten. De wijnkasten zijn te verkrijgen in verschillende stijlen, materialen en afmetingen en bieden maar liefst ruimte voor 40 flessen wijn. Zo kun je door de jaren heen een prachtige collectie smaakvolle wijnen verzamelen en gesorteerd bewaren.

EEN WIJNREK PASSEND BIJ JE INTERIEUR 

Een wijnrek is multifunctioneel in gebruik en deze hebben we dan ook in diverse stijlen, materialen en afmetingen. Let bij het aanschaffen van een wijnrek of kast goed op of het past bij de rest van het interieur. Ben je helemaal weg van landelijk wonen? Kijk dan een naar de wijnrekken van D-Bodhi. De wijnrekken kenmerken zich door het gebruik van hout, wat zorgt voor warmte en sfeer in je interieur. De wijnrekken zijn te verkrijgen in verschillende afmetingen en kleuren waardoor ze mooi met elkaar te combineren vallen. Daarnaast kan je niet alleen je wijnflessen tentoonstellen maar ook je overige wijnglazen. Zo heb je direct alles bij de hand. Ben je opzoek naar meer ruimte voor al je wijnflessen? Kijk dan eens naar de industriële wijnkasten van Dutchbone. De wijnkasten kenmerken zich door het gebruik van stoere en robuuste materialen wat goed matcht met industrieel interieur. Ben je meer opzoek naar een stijlvol wandrek? Kijk dan eens naar de wijnrekken van Zuiver. Met het luchtige design en zwarte staal zorgt het voor een stijlvolle toevoeging binnen je kamer. Ontdek hoe je jouw keuken, woonkamer of eetkamer naar een hoger niveau kunt tillen met wijnrekken en -kasten van De Troubadour.

SHOP DE COLLECTIE ONLINE

D-Bodhi | Dutchbone | Zuiver | Wijnrekken | Kasten | Keukenaccessoires |