VLOERKLEDEN IN ALLE VORMEN EN MATEN 

Een vloerkleed is tegenwoordig niet meer uit het interieur weg te denken. Het is veel meer dan alleen een kleed voor bij je interieur. Een vloerkleed zorgt voor sfeer, dempt, is lekker voor aan je voeten en past in elke ruimte. Daarnaast is het een belangrijk accessoire binnen het interieur. De Troubadour heeft dan ook een uitgebreid aanbod aan vloerkleden in verschillende vormen, maten, kleuren en materialen. De kracht van een nieuw vloerkleed is dat het direct een nieuwe draai aan je inrichting kan geven waardoor er gelijk een andere sfeer ontstaat. Ben je opzoek naar een frisse look in je slaap- of woonkamer? Dan kan een vloerkleed een duidelijk verschil maken. Een vloerkleed kan ook een goede basis zijn voor de rest van je inrichting. Wat je wens ook is, bij De Troubadour vind je altijd een passend vloerkleed.

VOOR ELKE RUIMTE EEN PASSEND VLOERKLEED 

Een vloerkleed past perfect in elke ruimte van je huis. Een vloerkleed zorgt ervoor dat je geen koude voeten krijgt, voelt zacht aan maar geeft eveneens een huiselijk en warme sfeer. Of je nu voor een tapijt in de woonkamer, slaapkamer of badkamer gaat, het is allemaal mogelijk. Niets is dan ook lekkerder dan op te staan en te landen op een zacht tapijt in plaats van de koude vloer. Hierdoor zorg je dat opstaan een feetje wordt. Ben je op zoek naar een vloerkleed omdat je zithoek wel wat extra sfeer kan gebruiken? Denk dan eens aan de vloerkleden van de Troubadour. Door de combinatie van materialen, prints en prachtige kleurcombinaties creëer je binnen een handomdraai een nieuwe look. Daarnaast is de vorm van de vloekleed erg bepalend voor de uitstraling. Een rond vloerkleed sluit weer goed aan op een ronde woonkamer of salontafel. Ga je voor wat meer safe? Kijk dan eens naar een mooi, rechthoekig vloerkleed. Het is ook mogelijk verschillende vloerkleden met elkaar te combineren voor een speels effect. Wat je wens of stijl ook is, bij De Troubadour vind je altijd een passend vloerkleed.

VLOERKLEDEN IN UITEENLOPENDE STIJLEN

Het kopen van een vloerkleed is niet iets dat je dagelijks doet, dus een zorgvuldige selectie is niet overbodig. Je koopt vaak een vloerkleed omdat je meer sfeer wilt in huis. Denk daarom goed na over het vloerkleed. Past het binnen je interieur? Om je een handje op weg te helpen bij het maken van de juiste keuze heeft De Troubadour een uiteenlopend aanbod aan diverse materialen, stijl en kleuren. Zo vind je altijd het vloerkleed dat bij je past. Ben je helemaal weg van landelijk wonen? Kijk dan eens naar de karpetten van So True by Troubadour zoals de karpet Mauritius, Barbados, Bonaire of karpet Hawaii. Ben je op zoek naar een vloerkleed dat een echte eyecatcher is in je interieur? Dan ben bij de vloerkleden collectie van Dutchbone op de juiste plek. Neem bijvoorbeeld de Bid Old Red, Bodega Blue of de vloerkleed Pix. Het zijn stuk voor stuk pracht vloerkleden waar je niet op uitgekeken raakt. Ben je op zoek naar vintage tapijten? Kijk dan een naar de vloerkleden van Zuiver. Vintage vloerkleden zijn ook helemaal van deze tijd. Kijk bijvoorbeeld eens naar de vloerkleden Magic Sunrise, Trijntje Amazing. Vind de vloerkleed passend bij je stijl en interieur. 

SHOP DE COLLECTIE ONLINE

Mauritius | Barbados | Hawaii | Bid Old Red | Bodega Blue | Pix | Magic Sunrise | Trijntje Amazing | So True by Troubadour | Dutchbone | Zuiver | Ronde vloekleden | Rechthoekige vloerkleden | Vloerkleden | Salontafels

 

Wij slaan cookies op om onze website te verbeteren. Is dat akkoord? Ja Nee Meer over cookies »