DTP Home eettafel Soho mortex 150 cm

€2.099,00
  • Gratis verzending vanaf €499,- in heel Nederland
  • Uit eigen voorraad leverbaar
  • Gratis en vrijblijvend interieuradvies
  • CBW erkende woonwinkel

Beschrijving

DTP Home heeft haar collectie uitgebreid met de Soho collectie! Een prachtige collectie die geïnspireerd is door het internationale karakter van de New Yorkse buurt Soho. De metalen brandtrappen, ruwe materialen en lange rechte straten met sierlijke details vormen de inspiratie voor deze mooie meubelstukken.

Eettafel Soho is alleen al door het ronde tafelblad een echte eyecatcher! Deze ronde afwerkingen samen met de verjonging in het blad zorgen voor de verfijnde uitstraling van deze eettafel. Door het onderstel is er voor iedereen genoeg plek aan tafel! De afmetingen van eettafel Soho zijn 76xØ150 cm. Ontdek de andere afmetingen of Soho eettafels met een teakhouten blad.

Mortex is nieuw soort materiaal wat steeds vaker te zien is in meubelstukken. Het is een pleistertechniek, wat voor 95% uit natuurproducten bestaat en wat bijna net zo hard is als natuursteen! Mineralen, kalk en cement worden samengevoegd en vervolgens met de hand aangebracht. Hierdoor krijgt ieder blad een andere structuur en uitstraling.

Specificaties

Artikelnummer: 153942
Omschrijving: SO 251534: Dining table Soho round 150 MORTEX
Merk: DTP Home
Materialen: Mortex
Hoogte: 76,00
Breedte: 150,00
Lengte: 150,00