DTP Home salontafel Curva pepper

€899,00
  • Gratis verzending vanaf €499,- in heel Nederland
  • Gratis en vrijblijvend interieuradvies
  • CBW erkende woonwinkel

Beschrijving

De unieke Scala Collectie van DTP Home wordt gekenmerkt door een aantal stijlvolle statement tafels, in zowel het design als het materiaal. De tafel, gemaakt van Mortex, hebben een gestroomlijnde en moderne uitstraling. Dit zorgt voor de perfecte balans tussen functionaliteit en verfijning!

Salontafel Curva is een unieke verschijning! De tafel heeft alleen maar glooiende lijnen. Samen met de dikke ronde tafelpoten ziet Curva er van alle kanten anders uit. Wat Curva nog meer bijzonder maakt is het materiaal. Zowel het blad als de poten zijn namelijk gemaakt van Mortex. Door het handwerk wat hierbij komt kijken is elke tafel een ‘one of a kind'. Een prachtige en stijlvolle toevoeging aan ieder interieur! Salontafel Curva pepper heeft een afmeting van 35x130x69 en heeft een donkergrijze kleur.

Mortex is nieuw soort materiaal wat steeds vaker te zien is in meubelstukken. Het bestaat 95% uit natuurproducten en is bijna net zo hard is als natuursteen! Mineralen, kalk en cement worden samengevoegd en vervolgens met de hand aangebracht. Hierdoor krijgt ieder blad een andere structuur en uitstraling.

Specificaties

Artikelnummer: 153886
Omschrijving: SC 180704: Salontafel Curva
Merk: DTP Home
Materialen: Mortex
Hoogte: 35,00
Breedte: 130,00
Lengte: 69,00