DTP Home salontafel Delta Earth, set van 2

€499,00
  • Gratis verzending vanaf €499,- in heel Nederland
  • Gratis en vrijblijvend interieuradvies
  • CBW erkende woonwinkel

Beschrijving

De unieke Scala Collectie van DTP Home wordt gekenmerkt door een aantal stijlvolle statement tafels, in zowel het design als het materiaal. De tafel, gemaakt van Mortex, hebben een gestroomlijnde en moderne uitstraling. Dit zorgt voor de perfecte balans tussen functionaliteit en verfijning!

Salontafel Delta heeft een prachtig verjongd tafelblad, gemaakt van Mortex. Hierdoor krijgen de tafeltjes een luchtig en functioneel uiterlijk. De verschillende hoogtes zorgen ervoor dat de salontafels bijna samensmelten tot één. Samen met het metalen frame ontstaat er een verfijnd lijnenspel in de woonkamer.

Salontafel Delta Earth is een set bestaande uit twee salontafels in verschillende afmetingen. Dit zorgt voor een speels effect in je interieur. Daarnaast hebben beide tafeltjes een andere kleur. Delta Earth zorgt voor een warm en aards geheel in huis. De afmetingen van salontafel Delta Earth zijn 38xØ50 cm en 34xØ70 cm.

Mortex is nieuw soort materiaal wat steeds vaker te zien is in meubelstukken. Het bestaat 95% uit natuurproducten en is bijna net zo hard is als natuursteen! Mineralen, kalk en cement worden samengevoegd en vervolgens met de hand aangebracht. Hierdoor krijgt ieder blad een andere structuur en uitstraling.

Specificaties

Artikelnummer: 153882
Omschrijving: SC 180616: Salontafel Delta Earth, set van 2
Merk: DTP Home
Materialen: Mortex
Hoogte: 34,00
Breedte: 70,00
Lengte: 70,00