DTP Home salontafel Melo Earth, set van 2

€899,00
  • Gratis verzending vanaf €499,- in heel Nederland
  • Gratis en vrijblijvend interieuradvies
  • CBW erkende woonwinkel

Beschrijving

De unieke Scala Collectie van DTP Home wordt gekenmerkt door een aantal stijlvolle statement tafels, in zowel het design als het materiaal. De tafel, gemaakt van Mortex, hebben een gestroomlijnde en moderne uitstraling. Dit zorgt voor de perfecte balans tussen functionaliteit en verfijning!

Salontafel Melo is een unieke set salontafels. De tafels kennen namelijk geen rechte hoeken. Wat nog meer uniek is aan Melo is dat zowel het afgeronde blad als onderstel van Mortex zijn gemaakt. Hierdoor ontstaat er een prachtig geheel in jouw woonkamer. De vriendelijke en open uitstraling van Melo wordt gecreëerd door de grote ronding vanuit het midden.

Salontafel Melo Earth is een set bestaande uit twee salontafels in verschillende afmetingen. Dit zorgt voor een speels effect in je interieur. Daarnaast hebben beide tafeltjes een andere kleur. Melo Earth zorgt voor een warm en aards geheel in huis. De afmetingen van salontafel Melo Earth zijn 40xØ55 cm en 35xØ75 cm.

Mortex is nieuw soort materiaal wat steeds vaker te zien is in meubelstukken. Het bestaat 95% uit natuurproducten en is bijna net zo hard is als natuursteen! Mineralen, kalk en cement worden samengevoegd en vervolgens met de hand aangebracht. Hierdoor krijgt ieder blad een andere structuur en uitstraling.

Specificaties

Artikelnummer: 153880
Omschrijving: SC 180606: Salontafel Melo Earth, set van 2
Merk: DTP Home
Materialen: Mortex
Hoogte: 35,00
Breedte: 75,00
Lengte: 75,00