DTP Home salontafel Plectro Air, set van 2

€599,00
  • Gratis verzending vanaf €499,- in heel Nederland
  • Uit eigen voorraad leverbaar
  • Gratis en vrijblijvend interieuradvies
  • CBW erkende woonwinkel

Beschrijving

De unieke Scala Collectie van DTP Home wordt gekenmerkt door een aantal stijlvolle statement tafels, in zowel het design als het materiaal. De tafel, gemaakt van Mortex, hebben een gestroomlijnde en moderne uitstraling. Dit zorgt voor de perfecte balans tussen functionaliteit en verfijning!

De oneven vorm van salontafel Plectro zorgt ervoor dat je deze tafeltjes altijd naar eigen wens kan neerzetten. Zo creëer je elke keer weer een ander sfeertje in de woonkamer. Het Mortex tafelblad wordt extra benadrukt door de verfijnde schuin lopende onderstel. Samen met de ronde vormen krijgt de tafel een vriendelijk uiterlijk. Hierdoor past Plectro bij iedere bank!

Salontafel Plectro Air is een set bestaande uit twee salontafels in verschillende afmetingen. Dit zorgt voor een speels effect in je interieur. Daarnaast hebben beide tafeltjes een andere kleur. Plectro Air zorgt voor licht en fris geheel in huis. De afmetingen van salontafel Plectro Air zijn 38x90x50 cm en 34x100x60 cm.

Mortex is nieuw soort materiaal wat steeds vaker te zien is in meubelstukken. Het bestaat 95% uit natuurproducten en is bijna net zo hard is als natuursteen! Mineralen, kalk en cement worden samengevoegd en vervolgens met de hand aangebracht. Hierdoor krijgt ieder blad een andere structuur en uitstraling.

Specificaties

Artikelnummer: 153883
Omschrijving: SC 180625: Salontafel Plectro Air, set van 2
Merk: DTP Home
Materialen: Mortex
Hoogte: 34,00
Breedte: 100,00
Lengte: 60,00