DTP Home salontafel Silo pepper

€999,00
  • Gratis verzending vanaf €499,- in heel Nederland
  • Gratis en vrijblijvend interieuradvies
  • CBW erkende woonwinkel

Beschrijving

De unieke Scala Collectie van DTP Home wordt gekenmerkt door een aantal stijlvolle statement tafels, in zowel het design als het materiaal. De tafel, gemaakt van Mortex, hebben een gestroomlijnde en moderne uitstraling. Dit zorgt voor de perfecte balans tussen functionaliteit en verfijning!

Ben je op zoek naar een statement piece voor in huis? Salontafel Silo zal gegarandeerd alle ogen op zich richten! Het afgeronde tafelblad rust op een imposante kolom wat zorgt voor een prachtig en stijlvol effect voor de bank. Het blad en de poot zijn allebei hand gemaakt van Mortex waardoor iedere tafel uniek is. Salontafel Silo pepper heeft een afmeting van 35xØ100 cm en heeft een donkergrijze kleur.

Mortex is nieuw soort materiaal wat steeds vaker te zien is in meubelstukken. Het bestaat 95% uit natuurproducten en is bijna net zo hard is als natuursteen! Mineralen, kalk en cement worden samengevoegd en vervolgens met de hand aangebracht. Hierdoor krijgt ieder blad een andere structuur en uitstraling.

Specificaties

Artikelnummer: 153890
Omschrijving: SC 180714: Salontafel Silo
Merk: DTP Home
Materialen: Mortex
Hoogte: 35,00
Breedte: 100,00
Lengte: 100,00