DTP Home salontafel Soho mortex semi rond

€649,00
  • Gratis verzending vanaf €499,- in heel Nederland
  • Gratis en vrijblijvend interieuradvies
  • CBW erkende woonwinkel

Beschrijving

DTP Home heeft haar collectie uitgebreid met de Soho collectie! Een prachtige collectie die geïnspireerd is door het internationale karakter van de New Yorkse buurt Soho. De metalen brandtrappen, ruwe materialen en lange rechte straten met sierlijke details vormen de inspiratie voor deze mooie meubelstukken.

Salontafel Soho is een prachtige toevoeging aan jouw woonkamer. De salontafel is gemaakt van gerecycled teakhout en is afgewerkt met ronde vormen. Hierdoor krijgt de tafel een vriendelijke uitstraling. De salontafel heeft een semi-ronde vorm en heeft een afmeting van 35Ø90 cm. Hierdoor is salontafel Soho perfect voor in iedere woonkamer! Salontafel Soho is ook verkrijgbaar met een tafelblad gemaakt van gerecycled teakhout.

Mortex is nieuw soort materiaal wat steeds vaker te zien is in meubelstukken. Het is een pleistertechniek, wat voor 95% uit natuurproducten bestaat en wat bijna net zo hard is als natuursteen! Mineralen, kalk en cement worden samengevoegd en vervolgens met de hand aangebracht. Hierdoor krijgt ieder blad een andere structuur en uitstraling.

Specificaties

Artikelnummer: 153937
Omschrijving: SO 251308: Coffee table Soho semi-round 90 MORTEX
Merk: DTP Home
Hoogte: 35,00
Breedte: 90,00
Lengte: 90,00