DTP Home TV-meubel Soho large

€2.199,00
  • Gratis verzending vanaf €499,- in heel Nederland
  • Uit eigen voorraad leverbaar
  • Gratis en vrijblijvend interieuradvies
  • CBW erkende woonwinkel

Beschrijving

DTP Home heeft haar collectie uitgebreid met de Soho collectie! Een prachtige collectie die geïnspireerd is door het internationale karakter van de New Yorkse buurt Soho. De metalen brandtrappen, ruwe materialen en lange rechte straten met sierlijke details vormen de inspiratie voor deze mooie meubelstukken.

In TV-meubel Soho wordt door de twee lades aan de rechterkant een asymmetrisch effect gecreëerd. De speelse uitstraling van de lades wordt afgewisseld met de rust en harmonie van de deurtjes. De horizontale grepen zorgen ervoor dat dit TV-meubel altijd een royale uitstraling krijgt. TV-meubel Soho large heeft vier deurtjes en twee lades. De afmetingen zijn 60x230x40 cm.

Mortex is nieuw soort materiaal wat steeds vaker te zien is in meubelstukken. Het is een pleistertechniek, wat voor 95% uit natuurproducten bestaat en wat bijna net zo hard is als natuursteen! Mineralen, kalk en cement worden samengevoegd en vervolgens met de hand aangebracht. Hierdoor krijgt ieder blad een andere structuur en uitstraling.

Specificaties

Artikelnummer: 151452
Omschrijving: SO 250136: TV stand Soho large, 4 doors, 2 drawers
Merk: DTP Home
Materialen: Mortex Teakhout
Hoogte: 60,00
Breedte: 230,00
Lengte: 40,00
Aantal deuren: 4
Aantal lades: 2