Elementenbank Button

Vanaf €2.957,00
Vanaf €2.957,00
  • 5000 m2 showroom
  • Gratis en vrijblijvend interieuradvies
  • CBW erkende woonwinkel

Beschrijving

Met bank Button maak je een statement in de woonkamer. Deze kubistische bank heeft een gezellige, royale aanblik. De doorgestikte kussens en de ronde hoeken zorgen voor een cozy uitstraling. Bovendien is de stijl van de bank helemaal van nu. Button heeft wat weg van het huidige Scandinavische design en is ideaal om even op weg te dromen. Verder kun je met dit comfortabele zitmeubel alle kanten op. Zet hem bijvoorbeeld een keer in het midden van de ruimte in plaats van tegen de muur.

Button bestaat uit verschillende elementen, van 1,5-zits tot longchair, en kan zodoende in veel verschillende opstellingen neergezet worden. Zo past de bank altijd perfect bij jou thuis. Ook de bekleding kies je trouwens helemaal zelf. Ga jij voor aaibaar velvet of robuust leder?

Omdat bank Button in eindeloos veel uitvoeringen geleverd kan worden, is deze alleen in onze winkel in Amstelveen te bestellen. Je bent dan ook van harte welkom om even proef te zitten, of om je te laten informeren betreft alle opties. Zou je graag advies krijgen over de gehele woonkamer? Wij bieden tevens gratis en vrijblijvende interieuradviezen aan. Onze verkoopadviseurs staan alvast voor je klaar!

Specificaties

Artikelnummer: 120779
Omschrijving: Hoekbank Button
Merk: So True by Troubadour
Materialen: Leder Stof
Hoogte: 77,00
Breedte: Zie informatieformulier
Zithoogte: 40,00
Zitdiepte: 62,00
Breedte armleuningen: 20,00
Poothoogte: 4,00