Fauteuil Barbosa

Vanaf €520,00
Vanaf €520,00
  • 5000 m2 showroom
  • Gratis en vrijblijvend interieuradvies
  • CBW erkende woonwinkel

Beschrijving

Bank Barbosa is een bank waarop je echt even kunt ontspannen. Deze elementenbank heeft een stoer en strak uiterlijk, omdat de elementen als het ware uit één stuk bestaan. De elementen kenmerken zich dankzij de lage rug, de brede armleuningen en het fijne zitcomfort. Bank Barbosa staat op zwarte pootjes, die zo klein zijn dat de bank bijna lijkt te zweven. De ronde hoeken en dikke zitkussens geven Barbosa de nodige zachte touch.

Barbosa is een veelzijdige, modulaire bank die in veel verschillende opstellingen geplaatst kan worden. Kies bijvoorbeeld voor een rechte bank, een hoekbank of een speelse u-opstelling. Met een elementenbank kun je letterlijk alle kanten op. Zet één element richting de openhaard, één element richting de keuken en één element richting de TV, zodat iedereen zelf beslist waar hij/zij gaat zitten. Functioneel en super gezellig!

Omdat bank Barbosa met eindeloos veel stoffen bekleedt kan worden, bestel je de elementen alleen in onze winkel in Amstelveen. Je bent hier dan ook van harte welkom; om even proef te zitten, voor wat extra informatie of een gratis en vrijblijvend interieuradvies met één van onze ervaren adviseurs. Wij staan alvast voor je klaar!

Specificaties

Artikelnummer: 53472
Omschrijving: 1-zitsbank Barbosa, zonder arm
Merk: So True by Troubadour
Hoogte: 69,00
Breedte: 78,00
Lengte: 101,00
Zithoogte: 64,00
Zitdiepte: 41,00