Good&Mojo hanglamp Kalahari naturel small

€119,00
  • Gratis verzending vanaf €499,- in heel Nederland
  • Gratis en vrijblijvend interieuradvies
  • CBW erkende woonwinkel

Beschrijving

Haal iets bijzonders in huis met de verlichting van het merk Good&Mojo. Dit verrassende verlichtingsmerk werkt graag met gerecyclede, natuurlijke materialen. Denk bijvoorbeeld aan bamboe, karton, jute en hout.

Hanglamp Kalahari is een echte Oosterse eyecatcher voor in je interieur! Door het ontwerp van deze hanglamp is deze perfect voor in een bohemien interieur. Het gebruik van het natuurlijke materiaal rotan zorgt voor een Ibiza vibe in huis. De handgemaakte lampenkap geeft je interieur een gezellig en knus schaduwspel. Hanglamp Kalahari heeft een afmeting van 28xØ32 cm en is ook verkrijgbaar in een grotere afmeting. De lamp komt exclusief lichtbron.

Met behulp van het ‘Eden Reforestation Project' plant Good&Mojo voor elke verkochte lamp twee bomen. Op deze manier compenseert het merk haar CO2 uitstoot én kan het iets terug doen voor onze natuur. Door een lamp van Good&Mojo te kopen maak je niet alleen jezelf, maar ook de aarde van de toekomst blij.

Tevens support je met de aankoop van een Good&Mojo lamp de Nederlandse non-profit organisatie Waka Waka. Deze organisatie faciliteert veilige en duurzame solarlampen voor miljoenen mensen die geen toegang hebben tot elektriciteit. Dankzij Waka Waka kunnen vrouwen kleine bedrijfjes opzetten en kinderen ‘s avonds hun huiswerk maken.

Specificaties

Artikelnummer: 144028
Omschrijving: GMC KALAHARI/H32/N: Hanglamp Kalahari naturel S
Merk: Good&Mojo
Materialen: Rattan
Hoogte: 28,00
Breedte: 32,00
Lengte: 32,00