Good&Mojo hanglamp Ubud 2 kaps zwart/naturel

€229,00
  • Gratis verzending vanaf €499,- in heel Nederland
  • Gratis en vrijblijvend interieuradvies
  • CBW erkende woonwinkel

Beschrijving

Haal iets bijzonders in huis met de verlichting van het merk Good&Mojo. Dit verrassende verlichtingsmerk werkt graag met gerecyclede, natuurlijke materialen. Denk bijvoorbeeld aan bamboe, karton, jute en hout.

Hanglamp Ubud is een unieke maar prachtige toevoeging aan je interieur! Ubud is het culturele hart van het eiland Bali. Met hanglamp Ubud breng je deze culturele sfeer ook bij jou thuis! De lamp, handgemaakt van bamboe, is perfect voor een bohemien interieur. Hanglamp Ubud heeft een kleine lampenkap met daaroverheen een grotere lampenkap. Dit geeft een speels effect en brengt prachtige schaduwen met zich mee. Hanglamp Ubud heeft een afmeting van 18xØ60 cm en heeft een naturel of zwarte kleur. De hanglamp wordt zonder lichtbron geleverd.

Met behulp van het ‘Eden Reforestation Project' plant Good&Mojo voor elke verkochte lamp twee bomen. Op deze manier compenseert het merk haar CO2 uitstoot én kan het iets terug doen voor onze natuur. Door een lamp van Good&Mojo te kopen maak je niet alleen jezelf, maar ook de aarde van de toekomst blij.

Tevens support je met de aankoop van een Good&Mojo lamp de Nederlandse non-profit organisatie Waka Waka. Deze organisatie faciliteert veilige en duurzame solarlampen voor miljoenen mensen die geen toegang hebben tot elektriciteit. Dankzij Waka Waka kunnen vrouwen kleine bedrijfjes opzetten en kinderen ‘s avonds hun huiswerk maken.

Specificaties

Artikelnummer: 144103
Omschrijving: GMC UBUD/H/6018/BN: Hanglamp Ubud dubbelkap zwart/ naturel
Merk: Good&Mojo
Materialen: Bamboe
Hoogte: 18,00
Breedte: 60,00
Lengte: 60,00