Good&Mojo plafonniere Bali medium

€142,00
  • Gratis verzending vanaf €499,- in heel Nederland
  • Gratis en vrijblijvend interieuradvies
  • CBW erkende woonwinkel

Beschrijving

Haal iets bijzonders in huis met de verlichting van het merk Good&Mojo. Dit verrassende verlichtingsmerk werkt graag met gerecyclede, natuurlijke materialen. Denk bijvoorbeeld aan bamboe, karton, jute en hout.

Plafondlamp Bali is in allerlei opzichten perfect. De lamp is bijzonder en opvallend, maar niet zo opvallend dat je hem moeilijk kunt combineren. Hij is gemaakt van bamboe, een duurzaam en sterk materiaal. Door het gevlochten patroon creëer je prachtige schaduwen op het plafond. Bali is verkrijgbaar in drie maten, zo past hij altijd in jouw beschikbare ruimte. Wij zien alleen maar voordelen! Plafondlamp Bali heeft een afmeting van 15xØ60 cm. De lamp komt exclusief lichtbron. Fitting: E27, max 60W.

Met behulp van het ‘Eden Reforestation Project' plant Good&Mojo voor elke verkochte lamp twee bomen. Op deze manier compenseert het merk haar CO2 uitstoot én kan het iets terug doen voor onze natuur. Door een lamp van Good&Mojo te kopen maak je niet alleen jezelf, maar ook de aarde van de toekomst blij.

Tevens support je met de aankoop van een Good&Mojo lamp de Nederlandse non-profit organisatie Waka Waka. Deze organisatie faciliteert veilige en duurzame solarlampen voor miljoenen mensen die geen toegang hebben tot elektriciteit. Dankzij Waka Waka kunnen vrouwen kleine bedrijfjes opzetten en kinderen ‘s avonds hun huiswerk maken.

Specificaties

Artikelnummer: 123130
Omschrijving: GMC BALI/C/6015/BN: Plafonniere Bali M
Merk: Good&Mojo
Materialen: Bamboe
Hoogte: 15,00
Breedte: 60,00
Lengte: 60,00
Dimbaar: Ja
Lampfitting: E27
Maximum watt: 60
Aantal lichtpunten: 1