Good&Mojo vloerlamp Java naturel

€339,00
  • Gratis verzending vanaf €499,- in heel Nederland
  • Gratis en vrijblijvend interieuradvies
  • CBW erkende woonwinkel

Beschrijving

Haal iets bijzonders in huis met de verlichting van het merk Good&Mojo. Dit verrassende verlichtingsmerk werkt graag met gerecyclede, natuurlijke materialen. Denk bijvoorbeeld aan bamboe, karton, jute en hout.

Vloerlamp Java is een echte opvallende verschijning! Door het patroon in de lampenkap is deze lamp perfect voor in een bohemien of Scandinavisch interieur. Deze fijne basislamp bestaat ook als hang-, plafond-, wand- en tafellamp waardoor je je hele interieur dezelfde opvallende touch kunt geven. De handgemaakte lampenkap van bamboe zorgt ervoor dat lamp Java sfeervol en natuurlijk licht geeft. Vloerlamp Java heeft een afmeting van 22xØ50 cm en is in totaal 176 cm hoog. De vloerlamp is verkrijgbaar in een zwarte, witte en naturel kleur en wordt geleverd zonder lichtbron.

Met behulp van het ‘Eden Reforestation Project' plant Good&Mojo voor elke verkochte lamp twee bomen. Op deze manier compenseert het merk haar CO2 uitstoot én kan het iets terug doen voor onze natuur. Door een lamp van Good&Mojo te kopen maak je niet alleen jezelf, maar ook de aarde van de toekomst blij.

Tevens support je met de aankoop van een Good&Mojo lamp de Nederlandse non-profit organisatie Waka Waka. Deze organisatie faciliteert veilige en duurzame solarlampen voor miljoenen mensen die geen toegang hebben tot elektriciteit. Dankzij Waka Waka kunnen vrouwen kleine bedrijfjes opzetten en kinderen ‘s avonds hun huiswerk maken.

Specificaties

Artikelnummer: 144276
Omschrijving: GMC JAVA/F/AD/N/5022/N: Vloerlamp Java naturel
Merk: Good&Mojo
Materialen: Bamboe
Hoogte: 176,00
Breedte: 75,00
Lengte: 50,00