Good&Mojo vloerlamp Madeira naturel

€339,00
  • Gratis verzending vanaf €499,- in heel Nederland
  • Gratis en vrijblijvend interieuradvies
  • CBW erkende woonwinkel

Beschrijving

Haal iets bijzonders in huis met de verlichting van het merk Good&Mojo. Dit verrassende verlichtingsmerk werkt graag met gerecyclede, natuurlijke materialen. Denk bijvoorbeeld aan bamboe, karton, jute en hout.

Breng de tropische sferen in je interieur met lamp Madeira. Met deze hang-, plafond- en vloerlampen krijg je gegarandeerd complimenten! Lamp Madeira heeft een prachtig gevlochten rattan lampenkap wat zorgt voor een uniek en speels lichtspel zodra de lampen aangaan. Combineer de verschillende modellen en kleuren thuis voor een mooi geheel. Vloerlamp Madeira heeft een lampenkap van 30xØ48 cm en is 176 cm hoog. De lamp is verkrijgbaar in naturel en zwart en wordt geleverd zonder lichtbron.

Met behulp van het ‘Eden Reforestation Project' plant Good&Mojo voor elke verkochte lamp twee bomen. Op deze manier compenseert het merk haar CO2 uitstoot én kan het iets terug doen voor onze natuur. Door een lamp van Good&Mojo te kopen maak je niet alleen jezelf, maar ook de aarde van de toekomst blij.

Tevens support je met de aankoop van een Good&Mojo lamp de Nederlandse non-profit organisatie Waka Waka. Deze organisatie faciliteert veilige en duurzame solarlampen voor miljoenen mensen die geen toegang hebben tot elektriciteit. Dankzij Waka Waka kunnen vrouwen kleine bedrijfjes opzetten en kinderen ‘s avonds hun huiswerk maken.

Specificaties

Artikelnummer: 144196
Omschrijving: GMC MADEIRA/F/AD/N/48/N: Vloerlamp Madeira naturel
Merk: Good&Mojo
Materialen: Rattan Bamboe
Hoogte: 176,00
Breedte: 74,00
Lengte: 48,00