Good&Mojo vloerlamp Tanami naturel large

€289,00
  • Gratis verzending vanaf €499,- in heel Nederland
  • Gratis en vrijblijvend interieuradvies
  • CBW erkende woonwinkel

Beschrijving

Haal iets bijzonders in huis met de verlichting van het merk Good&Mojo. Dit verrassende verlichtingsmerk werkt graag met gerecyclede, natuurlijke materialen. Denk bijvoorbeeld aan bamboe, karton, jute en hout.

Vloerlamp Tanami is een waardevolle toevoeging aan je interieur. Tanami is een grote woestijn in Australië en dat zie je terug in de speelse, organische vormen van de vloerlamp. De lamp, handgemaakt van rotan, is perfect voor een bohemien of Scandinavisch interieur. Combineer de vloerlamp met de hang-, plafond-, tafel- en wandlampen uit de Tanami serie. Vloerlamp Tanami heeft een afmeting van 14xØ55 cm en is 176 cm hoog. De vloerlamp heeft een witte of naturel kleur en wordt zonder lichtbron geleverd.

Met behulp van het ‘Eden Reforestation Project' plant Good&Mojo voor elke verkochte lamp twee bomen. Op deze manier compenseert het merk haar CO2 uitstoot én kan het iets terug doen voor onze natuur. Door een lamp van Good&Mojo te kopen maak je niet alleen jezelf, maar ook de aarde van de toekomst blij.

Tevens support je met de aankoop van een Good&Mojo lamp de Nederlandse non-profit organisatie Waka Waka. Deze organisatie faciliteert veilige en duurzame solarlampen voor miljoenen mensen die geen toegang hebben tot elektriciteit. Dankzij Waka Waka kunnen vrouwen kleine bedrijfjes opzetten en kinderen ‘s avonds hun huiswerk maken.

Specificaties

Artikelnummer: 144239
Omschrijving: GMC TANAMI/F/AD/N/5514/N: Vloerlamp Tanami naturel L
Merk: Good&Mojo
Materialen: Rattan
Hoogte: 176,00
Breedte: 78,00
Lengte: 55,00