Outdoor bank Bay beach - opstelling 20

€5.195,00
  • Gratis verzending vanaf €499,- in heel Nederland
  • Gratis en vrijblijvend interieuradvies
  • CBW erkende woonwinkel

Beschrijving

Eindelijk kan je buiten nét zo lekker zitten als binnen! Met het ontwerp van onze nieuwe outdoor bank Bay combineerden wij strak design, een luxe uitstraling en stoere stoffen samen tot dé ultieme loungebank. Bay beschikt over een royaal zitoppervlak waarop je zowel actief als relaxed kunt zitten. Verder is de outdoor bank voorzien van lage armleuningen. Zo oogt hij lekker luchtig en kun je hem ook perfect middenin de tuin neerzetten. De afgeronde hoeken en zachte lijnen geven Bay een modern en vriendelijk uiterlijk. Een tijdloos design dat een statement maakt in iedere tuin.

De elementen van outdoor bank Bay zijn bekleed met een 100% waterdichte, antibacteriële en sneldrogende stof. Bay's frame is gemaakt van sterk, watervast multiplex. Verder is de outdoor bank voorzien van uniek ‘dry fast' foam, waardoor vocht sneller en beter verdampt. De speciale vormgeving, waarbij er spleetjes tussen de kussens zijn opengelaten, zorgt ervoor dat water optimaal kan wegstromen. Omdat onze stoffen uv-straling bestendig zijn, is kans op verkleuring minimaal en wordt de stof niet heet in de zon.

Dankzij de duurzame en weerbestendige materialen kan outdoor bank Bay gemakkelijk het hele jaar door buiten blijven staan. Geen gesjouw meer met losse kussens of gestuntel met een onhandige afdekhoes, maar gewoon gelijk genieten zodra de eerste zonnestraal zich laat zien.

Bay bestaat uit 6 elementen in verschillende vormen en maten. Een rechte opstelling is handig als je wat minder ruimte hebt, maar toch spannend dankzij een ronde hoek of losse hocker. Mocht je liever zelf willen puzzelen: dankzij de losse elementen in onze webshop stel je ook gemakkelijk je eigen bank samen.

Heb je hulp nodig bij het vinden van de juiste opstelling of wil je de kleuren tóch graag in het echt zien? Kom de outdoor collectie bekijken in onze winkel!

Specificaties

Artikelnummer: 138072
Omschrijving: ODC Outdoorbank Bay - Rechte opstelling A11
Merk: So True by Troubadour
Materialen: Stof
Hoogte: 68,00
Breedte: 472,00
Lengte: 96,00