DTP Home bergkast Soho laag

€1.799,00
  • Gratis verzending vanaf €499,- in heel Nederland
  • Gratis en vrijblijvend interieuradvies
  • CBW erkende woonwinkel

Beschrijving

DTP Home heeft haar collectie uitgebreid met de Soho collectie! Een prachtige collectie die geïnspireerd is door het internationale karakter van de New Yorkse buurt Soho. De metalen brandtrappen, ruwe materialen en lange rechte straten met sierlijke details vormen de inspiratie voor deze mooie meubelstukken.

Bergkast Soho heeft een charmante aanblik door de afgeronde hoeken van de kast. Het gerecyclede teakhout wordt afgewerkt met een Mortex blad, wat zorgt voor een prachtig contrast. Maar door het lijnen spel rondom de deuren worden deze twee materialen op een speelse manier met elkaar verbonden. Bergkast Soho heeft twee deuren en een afmeting van 130x90x40 cm.

Mortex is nieuw soort materiaal wat steeds vaker te zien is in meubelstukken. Het is een pleistertechniek, wat voor 95% uit natuurproducten bestaat en wat bijna net zo hard is als natuursteen! Mineralen, kalk en cement worden samengevoegd en vervolgens met de hand aangebracht. Hierdoor krijgt ieder blad een andere structuur en uitstraling.

Specificaties

Artikelnummer: 151456
Omschrijving: SO 250002: Cupboard Soho low, 2 doors
Merk: DTP Home
Materialen: Teakhout, Mortex
Hoogte: 130,00
Breedte: 90,00
Lengte: 40,00
Aantal deuren: 2
Aantal planken: 4