DTP Home eettafel Clio pepper 140 cm

€1.999,00
  • Gratis verzending vanaf €499,- in heel Nederland
  • Gratis en vrijblijvend interieuradvies
  • CBW erkende woonwinkel

Beschrijving

De unieke Scala Collectie van DTP Home wordt gekenmerkt door een aantal stijlvolle statement tafels, in zowel het design als het materiaal. De tafel, gemaakt van Mortex, hebben een gestroomlijnde en moderne uitstraling. Dit zorgt voor de perfecte balans tussen functionaliteit en verfijning!

Eettafel Clio is de grootste ‘family member' van de Scala collectie. De eettafel heeft een robuuste uitstraling door de dikke tafelpoten en het grote tafelblad. De ronde vorm zorgt er tegelijkertijd voor dat Clio een vriendelijk karakter krijgt. Naast het prachtige design van eettafel Clio is het gebruikte materiaal ook echt een statement in huis. De gehele eettafel is handgemaakt van Mortex, waardoor ieder item uniek is!

Eettafel Clio heeft een afmeting van 76xØ140 cm en heeft een donkergrijze kleur. De eettafel is ook verkrijgbaar in een lichtgrijze kleur en in een rechthoekige vorm.

Mortex is nieuw soort materiaal wat steeds vaker te zien is in meubelstukken. Het bestaat 95% uit natuurproducten en is bijna net zo hard is als natuursteen! Mineralen, kalk en cement worden samengevoegd en vervolgens met de hand aangebracht. Hierdoor krijgt ieder blad een andere structuur en uitstraling.

Specificaties

Artikelnummer: 153897
Omschrijving: SC 180764: Eettafel Clio rond 140
Merk: DTP Home
Materialen: Mortex
Hoogte: 76,00
Breedte: 140,00
Lengte: 140,00