DTP Home eettafel Clio pepper 230 cm

€2.399,00
  • Gratis verzending vanaf €499,- in heel Nederland
  • Gratis en vrijblijvend interieuradvies
  • CBW erkende woonwinkel

Beschrijving

De unieke Scala Collectie van DTP Home wordt gekenmerkt door een aantal stijlvolle statement tafels, in zowel het design als het materiaal. De tafel, gemaakt van Mortex, hebben een gestroomlijnde en moderne uitstraling. Dit zorgt voor de perfecte balans tussen functionaliteit en verfijning!

Eettafel Clio is de grootste ‘family member' van de Scala collectie. De eettafel heeft een robuuste uitstraling door de dikke tafelpoten en het grote tafelblad. De afgeronde hoeken in het tafelblad zorgen er tegelijkertijd voor dat Clio een vriendelijk karakter krijgt. Naast het prachtige design van eettafel Clio is het gebruikte materiaal ook echt een statement in huis. De gehele eettafel is handgemaakt van Mortex, waardoor ieder item uniek is!

Eettafel Clio heeft een afmeting van 76x230x100 cm en heeft een donkergrijze kleur. De eettafel is ook verkrijgbaar in een lichtgrijze kleur, een grotere afmeting en in een ronde vorm.

Mortex is nieuw soort materiaal wat steeds vaker te zien is in meubelstukken. Het bestaat 95% uit natuurproducten en is bijna net zo hard is als natuursteen! Mineralen, kalk en cement worden samengevoegd en vervolgens met de hand aangebracht. Hierdoor krijgt ieder blad een andere structuur en uitstraling.

Specificaties

Artikelnummer: 153893
Omschrijving: SC 180734: Eettafel Clio langwerpig 230
Merk: DTP Home
Materialen: Mortex
Hoogte: 76,00
Breedte: 230,00
Lengte: 100,00