Elementenbank Lenox

Vanaf €3.838,00
Vanaf €3.838,00
  • 5000 m2 showroom
  • Gratis en vrijblijvend interieuradvies
  • CBW erkende woonwinkel

Beschrijving

Elementenbank Lenox straalt comfort uit! Deze royale familiebank is uitgerust met lekkere zitkussens en wordt daarbij geleverd met extra kussentjes in de rug. Ideaal! Bank Lenox staat op kleine, zwarte blokpootjes. Hierdoor lijkt de bank bijna te zweven. De strakke, moderne uitstraling past in ieder eigentijds interieur en voorkomt dat je snel op deze bank bent uitgekeken.

Lenox is een zeer veelzijdige bank. Stel hem samen met de verschillende elementen en kies daarbij uit twee zitdieptes, die je zelfs in dézelfde hoekbank kunt combineren. Handig, zodat zowel lange reuzen als korte beentjes comfortabel kunnen zitten. Ook is bank Lenox leverbaar in eindeloos veel verschillende stoffen en kleuren. Zo wordt het maken van een keuze misschien nog wel moeilijk!

Omdat Lenox in veel verschillende opties geleverd kan worden, is deze bank alleen te bestellen in onze winkel. Kom gezellig een keertje langs om proef te zitten. Ook voor meer informatie of een gratis interieuradvies ben je altijd welkom in onze winkel in Amstelveen.

Onder de knop ‘toon meer info' vind je het maat- en prijsoverzicht van bank Lenox. De normale elementen zijn 95 cm diep en de XL elementen zijn 120 cm diep.

Specificaties

Artikelnummer: 64964
Omschrijving: Elementenbank Lenox
Merk: So True by Troubadour
Materialen: Leder Stof
Zithoogte: 46,00
Zitdiepte: 50,00 / 68,00
Armhoogte: 58,00
Breedte armleuningen: 25,00
Poothoogte: 6,00