Vetsak Elementenbank

Vanaf €5.453,00
Vanaf €5.453,00
  • 5000 m2 showroom
  • Gratis en vrijblijvend interieuradvies
  • CBW erkende woonwinkel

Beschrijving

De modulaire sofa van Vetsak is extreem comfortabel. De sofa bestaat uit verschillende modules, waarmee je gemakkelijk jouw ideale bank kunt opbouwen. De modules hebben een royale en zachte uitstraling, alsof je op een wolkje ligt. Daarbij is de sofa verkrijgbaar in eindeloos veel stoffen en maten. Zo kun je al je creativiteit in deze bank kwijt; mix en match de stoffen, en varieer telkens weer in opstelling. Met de sofa modules van Vetsak creëer je een uniek meubelstuk, dat je persoonlijkheid en levensstijl weerspiegelt. Kies jij voor een enorme bank om lekker op te loungen, of ga je toch liever voor een paar losse, kleinere elementen?

De Vetsak sofa is een zitmeubel waar je nooit op uitgekeken bent. Mocht de opstelling namelijk niet meer naar wens zijn, dan draai je de boel toch lekker om? Het opbouwen van de bank doe je eenvoudig, zonder gereedschap (of irritaties). Dit omdat de modules in elkaar klikken door middel van speciale clips. Ideaal! Bij deze uitnodigende, nonchalante sofa staan comfort en gemak centraal. Het tijdloze design past in ieder interieur en ook de kwaliteit laat niet te wensen over. De hoezen zijn handgemaakt, verwisselbaar en bovendien wasmachinebestendig. Zo heb je van de Vetsak sofa jarenlang plezier.

Omdat de sofa in eindeloos veel opstellingen en stoffen geleverd kan worden, bestel je dit prachtige zitmeubel alleen in de onze winkel. Kom gerust een keertje langs om proef te zitten, of voor wat extra informatie. Ook voor aanvullend interieuradvies ben je van harte welkom. Onder de groene ‘toon meer info' knop vind je het maat- en prijsoverzicht van de Vetsak sofa.

Specificaties

Artikelnummer: 117827
Omschrijving: Elementenbank Vetsak
Merk: Vetsak
Materialen: Stof Leder
Breedte: Zie informatieformulier
Zithoogte: 37,00
Zitdiepte: 84,00
Armhoogte: 60,00