Hoekbank Perry

Vanaf €2.549,00
Vanaf €2.549,00
  • 5000 m2 showroom
  • Gratis en vrijblijvend interieuradvies
  • CBW erkende woonwinkel

Beschrijving

Bank Perry is te herkennen aan zijn hoekige vormen en moderne uitstraling. De minimalistische look heeft Perry te danken aan de strakke zitkussens, gevuld met comfortabel HR foam. Daarbij staat deze stoere bank op speelse, gebogen pootjes. Zo oogt de bank, zelfs in een groot formaat, ruimtelijk en luchtig. Omdat bank Perry zo'n lekker neutraal uiterlijk heeft, kun je helemaal los gaan met plaids en sierkussens. Op deze manier creëer je een gezellig en uitnodigend geheel.

Geen vorm, grootte of uiterlijk is voor bank Perry te gek. Kies namelijk uit wel 24 verschillende elementen, waarmee je jouw ideale bank gemakkelijk samenstelt. Ga jij voor een rechte bank, een comfortabele hoekbank of een royale u-opstelling? Voeg daarbij nog een flexibele hocker toe en je bent helemaal niet meer weg te slaan uit dit mooie zitmeubel.

Omdat Perry verkrijgbaar is in eindeloos veel verschillende stoffen, verkopen wij deze bank alleen in de winkel. Kom gezellig een keertje langs om proef te zitten. Ook voor meer informatie of een gratis interieuradvies ben je altijd welkom in onze winkel in Amstelveen.

Specificaties

Artikelnummer: 98899
Omschrijving: Hoekbank Perry
Merk: So True by Troubadour
Materialen: Leder Stof
Breedte: Zie informatieformulier
Zithoogte: 42,00
Zitdiepte: 57,00
Armhoogte: 66,00
Breedte armleuningen: 21,00
Poottype: Metaal
Poothoogte: 17,00