Hoekbank Silver

Vanaf €2.499,00
Vanaf €2.499,00
  • 5000 m2 showroom
  • Gratis en vrijblijvend interieuradvies
  • CBW erkende woonwinkel

Beschrijving

Bank Silver laat zich kenmerken door het simplistische en moderne uiterlijk, waarbij aandacht is besteed aan ieder klein detail. Kijk bijvoorbeeld naar de strakke stiksels en de luchtige pootjes, waardoor het lijkt alsof de bank haast lijkt te zweven. Silver beschikt over dikke, comfortabele kussens waar je zowel actief als relaxed op kunt zitten. Zo biedt de bank ultiem zitcomfort voor iedereen in huis.

Silver is een bank met oneindig veel mogelijkheden. Kies voor een standaardmaat of stel de bank samen aan de hand van de verschillende elementen, zodat je kunt inspelen op de beschikbare ruimte. Bank Silver is verkrijgbaar in wel 50 verschillende stoffen en 10 soorten microleder. Zo past dit kubistische pareltje altijd perfect in jouw interieur.

Omdat bank Silver in eindeloos veel uitvoeringen geleverd kan worden, is deze alleen in onze winkel in Amstelveen te bestellen. Je bent dan ook van harte welkom om even proef te zitten, of om je te laten adviseren/informeren betreft alle opties. Zou je graag advies krijgen over de hele woonkamer? Wij bieden ook gratis en vrijblijvende interieuradviezen aan. Onze verkoopadviseurs staan alvast voor je klaar!

Specificaties

Artikelnummer: 112909
Omschrijving: Hoekbank Silver
Merk: So True by Troubadour
Materialen: Leder Stof
Zithoogte: 45,00
Zitdiepte: 58,00
Armhoogte: 66,50
Breedte armleuningen: 17,00
Poottype: Metaal
Poothoogte: 16,50