Hoekbank Twentyfive

Vanaf €3.249,00
Vanaf €3.249,00
  • 5000 m2 showroom
  • Gratis en vrijblijvend interieuradvies
  • CBW erkende woonwinkel

Beschrijving

Bank TwentyFive staat hoog op zijn poten en is hierdoor luchtig en strak. De bank blinkt uit dankzij het ultieme zitcomfort met een actieve zit. De TwentyFive heeft een modern en eigentijds ontwerp, met de gecapitonneerde zitkussens als klassiek detail. De speelse poten zijn vervaardigd uit zwart metaal en hebben een matte finish.

TwentyFive is een veelzijdige bank. Je hebt keuze uit 11 verschillende elementen die je in elk mogelijke opstelling kunt neerzetten. Ga bijvoorbeeld voor een rechte bank, hoekbank of een bank met long chair. Daarbij kun je de bank in wel 50 stoffen en 10 soorten microleder laten bekleden, zodat deze naadloos aansluit op het kleurenpalet bij jouw thuis. Zo kan dit hoekige zitmeubel zowel in een modern, Scandinavisch of bohemien interieur zijn draai vinden.

Omdat bank TwentyFive in eindeloos veel uitvoeringen geleverd kan worden, is deze alleen in onze winkel in Amstelveen te bestellen. Je bent dan ook van harte welkom om even proef te zitten, of om je te laten adviseren/informeren betreft alle opties. Zou je graag advies krijgen over de hele woonkamer? Wij bieden ook gratis en vrijblijvende interieuradviezen aan. Onze verkoopadviseurs staan alvast voor je klaar!

Specificaties

Artikelnummer: 104025
Omschrijving: Hoekbank 25
Merk: So True by Troubadour
Materialen: Stof Leder
Zithoogte: 44,00
Zitdiepte: 55,00
Armhoogte: 67,00
Breedte armleuningen: 13,50
Poottype: Metaal
Poothoogte: 19,00