Je winkelwagen bevat geen artikelen.

Subtotaal: € 0,00
0

Accessoires

Je huis is ingericht met de mooiste meubelen, klaar om je interieur helemaal af te maken met de juiste woonaccessoires! Bij De Troubadour Interieurs kun je terecht voor een breed en gevarieerd aanbod aan woonaccessoires. Van sierkussens en schilderijen tot handige manieren om je spullen op te bergen. Inspiratie nodig? Kijk lekker rond in onze webshop of kom langs in onze winkel in Amstelveen!

Accessoires

Accessoires bij de Troubadour Interieurs

De Troubadour Interieurs biedt een compleet woonassortiment van banken, eettafels tot en met leuke woonaccessoires. Naast onze winkels in Amstelveen verkoopt De Troubadour ook via haar webshop veel verschillende meubels. Of u op zoek bent naar een landelijk interieur of juist van een industriële inrichting houdt, u bent u bij ons op het juiste adres. Kwaliteit, advies en service staan bij ons hoog in het vaandel en wij doen er alles aan om u thuis te laten voelen in uw eigen huis: Zin in thuis!

Ons online assortiment wordt wekelijks aangevuld met de nieuwste woonitems van verschillende mooie woonmerken zoals Bodilson, vtwonen, Jess Design, Dutchbone, Must Living, Zuiver en nog veel meer. Tevens verkopen wij online ons eigen unieke en geproduceerde homelabel SoTrue.

Kom sfeerproeven in onze winkel

In onze woonwinkels in Amstelveen helpen onze adviseurs u graag om het perfecte interieur samen te stellen. U kunt (gratis) een afspraak maken voor interieuradvies, waarbij een interieuradviseur 2-3 uur met u ingaat op uw woonwensen, en u met een compleet plaatje inclusief tekeningen en kleuradvies naar huis gaat. In onze winkels wordt het complete assortiment getoond dit kan afwijken van ons online assortiment. 

Wij zien u graag een keer tegemoet in onze winkel, de koffie staat klaar!