Je winkelwagen bevat geen artikelen.

Subtotaal: € 0,00
0

Meubels

Er zijn maar weinig dingen zo belangrijk als je eigen plek, je eigen huis. Bij De Troubadour doen we er alles aan om het voor jou mogelijk te maken om van jouw huis, jouw thuis te maken met meubels die bij jou passen. Je vindt duizenden meubels van hoogstaande kwaliteit, in diverse stijlen en prijsklassen. Ons woonwarenhuis staat vol met meubels die onderling perfect met elkaar te combineren zijn. Diverse basic meubels die bijna overal bij passen, maar ook echte eyecatchers waarvan je er maar één in huis hoeft te hebben om een interieur te hebben waar iedereen jaloers op is.

Meubels

Meubels bij de Troubadour Interieurs

De Troubadour Interieurs biedt een compleet woonassortiment van banken, eettafels tot en met leuke woonaccessoires. Naast onze winkels in Amstelveen verkoopt De Troubadour Interieurs ook via haar webshop veel verschillende meubelen. Of u op zoek bent naar een landelijk interieur of juist van een industriële inrichting houdt, u bent bij ons op het juiste adres. Kwaliteit, advies en service staan bij ons hoog in het vaandel en wij doen er alles aan om u thuis te laten voelen in uw eigen huis: Zin in thuis!

Ons online assortiment wordt wekelijks aangevuld met de nieuwste woonitems van verschillende mooie woonmerken zoals Bodilson, vtwonen, Jess Design, Dutchbone, Must Living, Zuiver en nog veel meer mooie woonmerken.
Tevens verkopen wij online en in onze winkels ons eigen unieke en geproduceerde homelabel SoTrue.

Kom sfeerproeven in onze winkel

In onze woonwinkels in Amstelveen helpen onze adviseurs u graag om het perfecte interieur samen te stellen. U kunt (gratis) een afspraak maken voor interieuradvies, waarbij een interieuradviseur op al uw woonwensen in gaat. U gaat naar huis met een compleet plaatje inclusief tekeningen en kleuradvies. 

Wij zien u graag een keer in onze (fysieke) winkel, de koffie staat klaar!