Eettafel Axa naturel 140 cm

€1.369,00

Adviesprijs: €1.569,00

Je bespaart 13%

  • Gratis verzending vanaf €499,- in heel Nederland
  • Uit eigen voorraad leverbaar
  • Gratis en vrijblijvend interieuradvies
  • CBW erkende woonwinkel

Beschrijving

Uitgebreide diners, lange gesprekken aan tafel - de eettafel is de plek waar je aan het einde van de dag samenkomt. Van een klein diner met vrienden tot een uitgebreid diner met de hele familie, met de eettafels Axa en Mello creëer je moeiteloos de ideale eethoek.

Eettafel Axa heeft een verjongd tafelblad, dat is gemaakt van Europees Eikenhout en is afgewerkt met een laklaag. Deze tafelbladen worden met de grootste zorg in Nederland geproduceerd. De tafel is onderhoudsvrij, waardoor je de tafel alleen maar hoeft af te nemen met een natte doek. Gebruik hiervoor geen agressieve schoonmaakmiddelen. De stalen poten zijn minimalistisch, waardoor de Axa een lichte uitstraling krijgt. Dit is vooral fijn in kleinere ruimtes. Daarnaast zorgt de poot ervoor dat je genoeg ruimte hebt voor eetkamerstoelen. Het voordeel van deze poot is dat je genoeg ruimte hebt voor eetkamerstoelen.

Eettafel Axa is verkrijgbaar in naturel en zwart eiken. Daarnaast kies je uit 3 verschillende afmetingen. Liever een ovale eettafel? Kijk dan eens naar onze eettafel Mello! Beide eettafels zijn altijd uit voorraad leverbaar, waardoor deze snel in jouw eetkamer staat te pronken.

Specificaties

Artikelnummer: 139831
Omschrijving: BUD 114140: Eettafel Axa 140 cm naturel
Merk: So True by Troubadour
Materialen: Eikenhout Hout
Hoogte: 76,00
Breedte: 140,00
Lengte: 140,00
Poottype: Metaal