Fauteuil Skipper

Vanaf €829,00
Vanaf €829,00
  • 5000 m2 showroom
  • Gratis en vrijblijvend interieuradvies
  • CBW erkende woonwinkel

Beschrijving

Bank Skipper heeft een stoere, maar speelse uitstraling. De bank beschikt over comfortabele, dikke kussens waar je gemakkelijk de hele avond (lees: dag) op kunt relaxen. De schuine leuning zorgt ervoor dat je lekker achterover kunt zakken in deze luxe bank. Een opvallend kenmerk van de Skipper is het hoekige onderstel dat de bank in één klap onderscheid van andere banken. Luchtig, met een industriele touch.

Skipper is een veelzijdige bank, verkrijgbaar in allerlei verschillende opstellingen. Kies voor een strakke, rechte bank of creëer een gezellig hoekje door middel van een royale récamière. Daarbij kun je Skipper laten bekleden in eindeloos veel verschillende stoffen. Ga voor een zachte stof, stoer leder of een retro rib. Alles is mogelijk!

Omdat Skipper in veel verschillende varianten geleverd kan worden, is deze bank alleen te bestellen in onze winkel. Kom gezellig een keertje langs om proef te zitten. Ook voor meer informatie of een gratis interieuradvies ben je altijd welkom in onze winkel in Amstelveen.

Specificaties

Artikelnummer: 94872
Omschrijving: 1-zitsbank Skipper | 2 armen
Merk: So True by Troubadour
Materialen: Stof
Hoogte: 88,00
Breedte: 92,00
Lengte: 100,00
Zithoogte: 47,00
Zitdiepte: 57,00