Good&Mojo hanglamp Merapi naturel/zwart large

€139,00
  • Gratis verzending vanaf €499,- in heel Nederland
  • Gratis en vrijblijvend interieuradvies
  • CBW erkende woonwinkel

Beschrijving

Haal iets bijzonders in huis met de verlichting van het merk Good&Mojo. Dit verrassende verlichtingsmerk werkt graag met gerecyclede, natuurlijke materialen. Denk bijvoorbeeld aan bamboe, karton, jute en hout.

Hanglamp Merapi dankt haar prachtige naam aan de actieve vulkaan Merapi in Indonesië. Deze lamp, handgemaakt van bamboe, is perfect voor een bohemien of Scandinavisch interieur. Combineer de hanglamp met de voet- en wandlampen uit de Merapie serie. Hanglamp Merapi heeft een afmeting van 42xØ40 cm en is in naturel en naturel met zwart verkrijgbaar. De lamp wordt zonder lichtbron geleverd.

Met behulp van het ‘Eden Reforestation Project' plant Good&Mojo voor elke verkochte lamp twee bomen. Op deze manier compenseert het merk haar CO2 uitstoot én kan het iets terug doen voor onze natuur. Door een lamp van Good&Mojo te kopen maak je niet alleen jezelf, maar ook de aarde van de toekomst blij.

Tevens support je met de aankoop van een Good&Mojo lamp de Nederlandse non-profit organisatie Waka Waka. Deze organisatie faciliteert veilige en duurzame solarlampen voor miljoenen mensen die geen toegang hebben tot elektriciteit. Dankzij Waka Waka kunnen vrouwen kleine bedrijfjes opzetten en kinderen ‘s avonds hun huiswerk maken.

Specificaties

Artikelnummer: 144038
Omschrijving: GMC MERAPI/H42/BN: Hanglamp Merapi naturel/ zwart L
Merk: Good&Mojo
Materialen: Bamboe
Hoogte: 42,00
Breedte: 40,00
Lengte: 40,00