Loungebank Bubble airolo ecru

€1.529,10

Adviesprijs: €1.699,00

Je bespaart 10%

All-in House service

Met de All in House Service ben je 5 jaar verzekerd van de beste vlekken- en constructieservice, zodat je nóg langer van jouw zitmeubel kunt genieten. Meer informatie.

  • Gratis verzending vanaf €499,- in heel Nederland
  • Uit eigen voorraad leverbaar
  • Gratis en vrijblijvend interieuradvies
  • CBW erkende woonwinkel

Beschrijving

Bank Bubble is een bank om op weg te dromen. Een echte familie – en loungebank, waarop je kunt relaxen met het hele gezin. Bubble is uitgerust met brede armleuningen en losse kussens, waardoor de bank een gezellige en relaxte aanblik krijgt. Bank Bubble staat op lage blokpootjes en beschikt verder over een royale longchair en diepe zit. De zichtbare kapnaden zorgen voor een stoere finishing touch. Kruip onder een heerlijke plaid en zak onderuit met je favoriete serie of boek.

Bank Bubble is tijdloos en trendy tegelijk. En het fijne is; de bank is standaard uit voorraad leverbaar, waardoor deze binnen 7 werkdagen bij jou in de woonkamer staat te pronken. Verder is bank Bubble voorradig in 2 stoffen en 4 kleuren. Keuze uit een stoere, gemêleerde stof of een trendy boucléstof, uitgevoerd in prachtige, aardse tinten. Ook is de bank vanzelfsprekend verkrijgbaar met een longchair links of een longchair rechts. Zo past dit knusse meubel altijd perfect in jouw interieur.

Het frame van bank Bubble is gemaakt van houtvezelplaat met grenen en hardhout. Zowel de zitting als rug van de bank is gevuld met schuim, beschermd door een dacron wattenlaag en zogenoemde ‘no-sag' veren. Dacron is hypoallergeen en heeft een vochtregulerende werking. De no-sag vering is elektrisch gehard en kan daardoor jarenlang mee, zonder dat je aan kwaliteit hoeft in te boeten. Optimaal zitcomfort gegarandeerd.

Twijfel je of de kleur van de stof mooi bij de rest van je interieur staat? Of wil je de stof gewoon graag even voelen? Dat kan. Van onze IN/STOCK Lounging by Troubadour banken zijn namelijk knipstaaltjes beschikbaar. Deze zijn gemakkelijk via onze website te bestellen.

Specificaties

Artikelnummer: 125128
Omschrijving: LBT 122011: Loungebank Bubble - Airolo Ecru
Merk: So True by Troubadour
Materialen: Stof
Hoogte: 84,00
Breedte: 284,00
Lengte: 176,00
Zithoogte: 46,00
Zitdiepte: 58,00
Armhoogte: 62,00
Breedte armleuningen: 28,00
Poottype: Kunststof
Poothoogte: 3,00