Relaxbanken

1 Product(en)

Kom helemaal in de relax-modus in een relaxbank. Het ruime zitcomfort kan zelfs nog worden uitgebreid bij een relaxbank, ideaal toch? Bekijk hieronder onze de relaxbanken.

Voor welke bank ga jij?

Bij De Troubadour helpen we je graag bij het vinden van de juiste bank!

Start keuzehulp
Sorteer op:
Relaxbank Lenstra
Relaxbank Lenstra
Vanaf €3.999,00

GA VOOR EEN RELAXBANK

De Troubadour heeft een mooi assortiment aan relaxbanken passend bij iedere stijl en interieur. Tijdens je zoektocht naar een geschikte relaxbank kan je tegen verschillende vragen aanlopen, met betrekking tot de grootte, de stijl, het materiaal, de kleur en het zitcomfort. Denk daarnaast goed na over de het aantal personen die gebruik maken van de bank, de vorm, hoeveel ruimte je ter beschikking hebt, welk materiaal en past dee rechte bank bij de rest van je interieur? Met onze uitgebreide aanbod vind je de relaxbank die voldoet aan al je wensen.

VIND DE RELAXBANK DIE BIJ JE PAST 

Ben je opzoek naar een bank die net iets meer comfort biedt dan een normale bank? Kijk dan eens naar de relaxbanken. Het leuke aan een relaxbank is dat er meer functies zijn waarmee je het zitcomfort kan uitbreiden. Hierdoor kan je ultiem genieten. Het rug deel van een relaxbank kan je zelf aanpassen waardoor je heerlijk achterover kan leunen. Ook is het mogelijk om het voetendeel aan te passen zoals je zelf wilt. Je kan ervoor kiezen het voetendeel helemaal uit te klappen waardoor je languit op de bank kan liggen. De Troubadour heeft zowel een uitvoering in de vorm van een hoekbank van de Carlita als een uitvoering in een kleiner formaat voor 3-zits banken van de Mirage. Al onze relaxbanken zijn te verkrijgen in verschillende opstellingen en materialen. Ga je voor leder of stof? Alle functies die de bank heeft zijn volledig elektrische te bedienen. Zo kan je ultiem genieten van alle gemakken.

SHOP DE COLLECTIE ONLINE

Carlita | Mirage | Relaxbanken