article-image

Outdoor accessoires /styling

30-04-2024

Ibiza tuinaccessoires

De zomer komt eraan en that means; het mag buiten weer een stuk gezelliger gemaakt worden. Dus is je tuin wel al summer ready, maar mis je de sfeer? Dan heb je nog niet de juiste tuinaccessoires! Kijk mee en ontdek de leukste tuindecoratie die bij De Troubadour te krijgen zijn:

Printjes en kleuren

De basis zijn de meubels dus kijk naar welke kleuren daar in deze basis leggen. Heb je hier neutrale kleuren in? Zoek dan een ‘pop of colour’ in de kussens voor op de bank of loungestoel. De Troubadour heeft verschillende buitenkussens ontworpen met heerlijke prints, kleuren en ook afmetingen zodat ze je niet kunnen vervelen. Trek je liever deze neutrale tinten door in de kussens? Dan is dat ook geen probleem, die hebben wij ook! En een mega pluspunt; de kussens zijn gemaakt van een waterafstotende stof dus ze overleven een zomerse regenbui met gemak!Tuindecoratie

Bohemian tuin

Maar wat is ''boho'' eigenlijk? Het draait om de vrije geest en is de basis van een natuurlijk leefpatroon. De stijl die je dan voor ogen hebt in huis of in de tuin is lekker nonchalant en artistiek. Ook wordt er gelet op het gebruik van duurzame materialen die lekker lang meegaan. De Troubadour biedt een heel assortiment met de perfecte tuindecoratie om dit te kunnen bereiken:

Wanddecoratie

Hoe speels zijn wandpanelen voor op een lege muur, zoals bijvoorbeeld aan de schutting of de schuur. De wandpanelen zijn gemaakt van bladeren van een bananenboom, die worden verwerkt tot vezels waardoor je een product krijgt wat sterk is en dus geschikt is voor buiten. Een ander materiaal als rattan. Dit materiaal wordt vaker gebruikt voor het maken van tuinmeubelen aangezien het weerbestendig is.

Tuindecoratie

Een nieuwe trend in de tuin is de oase van rust die je kunt creëren met tinten uit de natuur. Denk dan aan lichtgroen, -blauw en neutrale tinten. Maak het groen en levendig door planten in stijlvolle potten toe te voegen. Ook het gebruik van bepaalde soorten hout kan een warm gevoel geven. Bijvoorbeeld teakhout is een houtsoort wat buiten kan staan, behandeld en onbehandeld! De Troubadour biedt veel decoratie items aan die van teakhout zijn gemaakt en dus ook zomers buiten kunnen overleven. Zoek je nog bijvoorbeeld placemats, broodplanken en mooie schalen om de tafel buiten écht zomers aan te kleden met vrienden en/of familie? Dan is dat ook geen probleem! Zelfs dat is te vinden in onze outdoor collectie!

Buitenkleden

Om het geheel af te maken is een outdoor vloerkleed perfect! Deze vloerkleden zijn gemaakt van materialen die zowel buiten als binnen gebruikt kunnen worden en tegen een goed stootje kunnen, zoals verschillende weerfactoren. Het gebruik van een vloerkleed biedt toch net het warme gevoel van gezelligheid en comfort bij de loungestoel of buitenbank. De enige belangrijke vraag is dan nog; heb je liever rond of langwerpig?

Tuindecoratie

Met het volledige assortiment van tuindecoratie van De Troubadour kom je wel een eind op weg! Kom vooral langs in de winkel voor inspiratie en ontdek het ruime aanbod op de website.